Ezt a biciklis asszonyt keresik a bajai rendőrök

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 08:22

Egy kerékpáros asszonyt keresnek a bajai rendőrök, aki súlyos sérüléseket okozott egy balesetben, majd elhajtott.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a képen látható kerékpáros asszonyt keresik a bajai rendőrök, aki miatt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak nyomozást. Egyelőre csak ismeretlen személy ellen, mivel nem ismerik a balesetet okozó személyazonosságát.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a nő február 19-én 14 óra 20 perckor Baján, a Szent Imre tér és a Táncsics Mihály utca kereszteződésnél kiépített gyalogos és kerékpáros zónában összeütközött egy másik kerékpárossal.

Ennyi volt, vége a csornai droghálózatnak: videón a rendőrségi akció

A balesetben a sértett súlyosan megsérült. Az ismeretlen nő ugyan megállt és beszélt a sérülttel, ezt követően távozott. „Kérjük, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.” – olvasható a közleményben.