Óriási: a Barcelona és a Juventus ellen is játszik a Ferencváros a BL-ben

not image

A T-800-as

2020.október.1 - 18:19

A Ferencváros és Szoboszlai Dominik csapata is igen komoly ellenfelekkel nézhet farkasszemet a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein.

A Ferencváros és Szoboszlai Dominik csapata is igen komoly ellenfelekkel nézhet farkasszemet a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein.

Több mint két évtizedet vártak arra a Ferencváros rajongói, hogy a legendás magyar csapat ott legyen a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az álom teljesült egy hatalmas és emlékezetes menetelés végén, amire nem sokan számíthattak.

Az FTC játékosai és stábja azonban megcsinálta, bejutottak a csoportkörbe, ami egyúttal azt is jelenti, hogy igen komoly ellenfelekkel kell megküzdeniük a továbbjutásért. Külön öröm, hogy Szoboszlai Dominik is ott lesz a csoportkör küzdelmeiben, mivel a magyar sztár segítségével a Red Bull Salzburg szintén kvalifikálta magát.

Hatalmas lehetőség ez az FTC játékosai és Dominik előtt, akik nemzetközi szinten bizonyíthatnak, és nem is akárkik ellen. A sorsolást csütörtökön tartották meg, így többek között az is kiderült, hogy az FTC, valamint a Red Bull Salzburg kik ellen fog megmérkőzni a következő hónapokban.

Több érdekes párharcot is láthatunk majd, Messi és Ronaldo szintén egymásnak fog esni a Barcelona és a Juventus találkozóján a G csoportban. Túl sokat arra sem kellett várnunk, hogy a PSG és a Manchester United újra találkozzanak egymással. Ebben a csoportban kapott helyett a RB Leipzig Gulácsi Péterre és Willi Orbánnal.

A Liverpool, a Manchester City és a Chelsea ebből a szempontból mindenképpen szerencsésebben jött ki a sorsolásból. Az abszolút csúcsrangadók között szerepel az A csoport két nagy top-klubja a Bayernnel és az Atleticóval. Pikáns lesz, mivel Szoboszlai mindkét klub ellen összecsaphat.

A Ferencvárost végül a G csoportba sorsolták, aminek értelmében Messi és Ronaldo ellen is játszhatnak. Talán a legerősebb csoportba kerültek a magyarok, kiegészülve a Kijevvel.

A csoport
Byern München
Atletico Madrid
FC Salzburg
Lokomotiv Moszkva

B csoport
Real Madrid
Sahtar Doneck
Inter
Borussia Mönchengladbach

C csoport
FC Porto
Manchester City
Olympiacos
Marseille

D csoport
Liverpool
Ajax
Atalanta
FC Midtjylland

E csoport
Chelsea
Sevilla
Krasznodar
Stade Rennais

F csoport
Zenit
Dortmund
Lazio
Club Brugge

G csoport
Juventus
Barcelona
Dynamo Kiev
FERENCVÁROS

H csoport
Paris Saint-Germain
Manchester United
RB Leipzig
İstanbul Başakşehir

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar