Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Új, exkluzív előfizetős szolgáltatást indít a Tinder

A cég a legaktívabb felhasználói számára kínálja fel a szolgáltatást, amelyért havi 499 dollárt kérnek el.

Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A 24.hu a LadBible-re hivatkozva arról ír, az ismert társkereső platform úgy döntött, hogy egy új, exkluzív előfizetős szolgáltatást indít Tinder Select néven, amelyet csak a meghívott felhasználói vehetnek majd igénybe.

A Bloomberg szerint a cég a legaktívabb felhasználói számára kínálja fel a szolgáltatást – azoknak, akik bármennyire is szerették volna, még nem találták meg az igazit. Mindezért pedig havi 499 dollárt (körülbelül 185 ezer forint) kérnek el, vagyis éves szinten 6 ezer dollárba kerül. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Az újdonság kapcsán a Tinder fő termékmenedzsere, Mark Van Ryswyk azt mondta, „tudjuk, hogy van a rendkívül elkötelezett és aktív felhasználóknak egy részhalmaza, akik a kapcsolatok megtalálásának hatékonyabb és eredményesebb módjait helyezik előtérbe”.

Majd azzal folytatta, az elmúlt hónapokban széleskörű teszteket és visszajelzéseket végeztek ezzel a közönséggel, hogy egy teljesen új ajánlatot fejlesszenek ki számukra. Mint kiderült, a Tinder Selecttel olyan felhasználóknak is lehet üzeneteket küldeni, akikkel a szolgáltatásra előfizetők még nem párosodtak össze.

Kiemelték, a cég a következő hónapokban fogja kiküldeni a meghívókat, ám akik ezt megkapják, még nem fogják tudni azonnal igénybe venni a szolgáltatást. Ugyanis (a havidíj befizetése mellett) egy ötlépcsős szűrőrendszeren is át kell verekedniük magukat:

  • hitelesített profilkép,
  • minimum négy fénykép feltöltése,
  • rövid bemutatkozás írása,
  • legalább öt érdeklődési kör megadása,
  • felelni a kérdésre, hogy milyen motivációból töltötték le az alkalmazást.