Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Exatlon-Luca véleménye arról, hogy nem Lilkó lett az ellenfele a párbajon

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krisztián jobbnak látta, ha Izát küldi Luca ellen, még akkor is, ha nemrég még betegséggel küszködött, és sokat kihagyott.

A párbajt megelőzően Iza utalt is erre, de később elmondta, hogy szerinte az lenne a fair, ha ő menne Iza ellen, mivel Lilkó már volt párbajozni és régóta van ott az Exatlonban. Ettől független mindkét verzió benne volt a forgatókönyvben.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Luca Lilkótól sem félt volna, és nagyon erősen hangolt a párbajra, hiszen legyőzte Dórit a döntőben, és övé lett a medál. Ezek után nem sokan gondolták volna, hogy a bajnok még csak pontot sem fog gyűjteni az ellenfele ellen a párbajon.

„Teljes mértékben egyetértettem, hiszen Krisztián ebben nagyon jó, nagyon jól tud a statisztikákkal számolni, hogy merre billenjen a mérleg, úgyhogy ezt az érzéket meg kellene tanulnom.” – válaszolt Luca arra a kérdésre, hogy mennyire értett egyet Krisztián döntésével.

„A legnehezebb az volt, hogy elhiggyem, képes vagyok rá, és hogy bármi jöhet, mindent meg fogok csinálni.” – folytatta a kissé szűkszavú válaszokat adó bajnok az interjú során. „Eddig mindig feladtam, amikor nem ment, inkább otthagytam és másnap újrakezdtem.”

„Ez teljesen átváltozott és addig megyek, amíg meg nem tudom megcsinálni, illetve a maximalizmusomból lejjebb adtam, nem várom el magamtól egy olyan feladatban, amit azelőtt sosem láttam, hanem hagyok magamnak időt.”