Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Exatlon: Luca kicsit sem fél Lilkótól

Lehetséges, hogy Lilkónak megint párbajoznia kell, bár a fair az lenne, ha Iza menne Luca ellen, független attól, hogy betegség miatt ki kellett hagynia pár napot.

...svg content...Fotó: Instagram/Kocsis Lili
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lenne túl fair, ha Krisztián Lilkót küldené párbajozni Luca ellen, mivel sokat tett már a csapatért, jobb játékos Lucánál és Izánál, illetve a kezdetek óta ott van Dominikán az Exatlonban. Ennek ellenére benne van a pakliban, hogy ő fog menni.

Egy nyertes párbaja már van, amit Lilla ellen vívott meg, aki azóta elhagyta a szigetet. Papíron Luca és Iza kevésbé jelentene számára kihívást, de ezt sosem tudni, mivel a párbajok nagyon mások szoktak lenni. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Miután Janka beteg, csak Lilkó, vagy Iza lehet Luca párbaja, aki elmondta, hogy egyikőjüktől sem tart, készen áll arra, hogy megmérkőzzön. Nem lesz egyszerű dolga, bárkit is válasszon mellé Krisztián, mert sokszor a düh elviszi a játékát.

„Nem fog nagy nyomást helyezni rám, ha Lilkó fut mellettem. Lilkó tényleg rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, szinte az összes pálya a kisujjában van, viszont ez még nagyobb erőt ad, hogy mindent milliméter pontosan tudja, hogy mi van az adott pályán.” – mondta a TV2 stábja előtt.

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

„Mindig jobb egy erősebb ellenféllel futni, hiszen mindig húz magával egy kicsivel jobban. Iza pedig nagyon szívós csaj, erős is, gyors is, nagyon pontos tud lenni ő is a végén, viszont tőle sem tartok.” – tette egyértelművé.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.