Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Exatlon: Luca kicsit sem fél Lilkótól

Fotó: Instagram/Kocsis Lili
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lehetséges, hogy Lilkónak megint párbajoznia kell, bár a fair az lenne, ha Iza menne Luca ellen, független attól, hogy betegség miatt ki kellett hagynia pár napot.

Nem lenne túl fair, ha Krisztián Lilkót küldené párbajozni Luca ellen, mivel sokat tett már a csapatért, jobb játékos Lucánál és Izánál, illetve a kezdetek óta ott van Dominikán az Exatlonban. Ennek ellenére benne van a pakliban, hogy ő fog menni.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Egy nyertes párbaja már van, amit Lilla ellen vívott meg, aki azóta elhagyta a szigetet. Papíron Luca és Iza kevésbé jelentene számára kihívást, de ezt sosem tudni, mivel a párbajok nagyon mások szoktak lenni.

Miután Janka beteg, csak Lilkó, vagy Iza lehet Luca párbaja, aki elmondta, hogy egyikőjüktől sem tart, készen áll arra, hogy megmérkőzzön. Nem lesz egyszerű dolga, bárkit is válasszon mellé Krisztián, mert sokszor a düh elviszi a játékát.

„Nem fog nagy nyomást helyezni rám, ha Lilkó fut mellettem. Lilkó tényleg rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, szinte az összes pálya a kisujjában van, viszont ez még nagyobb erőt ad, hogy mindent milliméter pontosan tudja, hogy mi van az adott pályán.” – mondta a TV2 stábja előtt.

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

„Mindig jobb egy erősebb ellenféllel futni, hiszen mindig húz magával egy kicsivel jobban. Iza pedig nagyon szívós csaj, erős is, gyors is, nagyon pontos tud lenni ő is a végén, viszont tőle sem tartok.” – tette egyértelművé.