Exatlon: Iza ezzel győzi meg Krisztiánt, hogy ne küldje párbajozni?

Fotó: Instagram/Ujvári Izabella
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Iza mintha finoman utalt volna arra, hogy nem szívesen párbajozna, hiszen hiába van hetek óta Dominikán, nem tudott túl sokat versenyezni.

Márpedig Lucának kihívót kell találnia Krisztiánnak, és csak Iza, valamint Lilkó közül választhat, miután Janka még mindig beteg. Sok opciója most nincs a bajnoknak, aki szerette volna meghallgatni a két lányt arról, hogy mit is gondolnak erről.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

„Gondolkodtam az éjszaka, gondolom tudjátok, miről. Múltkor is, amikor a fiúkkal volt ugyanez a helyzet, az ő véleményüket is kikértem, és most szeretném kikérni úgymond a ti saját véleményeteket abból a szempontból, hogy a döntésemet elősegítse, mert egyedül nehéz ezt megítélni.”

„Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok a helyzetet.” – mondta Krisztián, aki után Iza kezdett el erről beszélni. „Fura erről beszélni… de én ezalatt a négy hét alatt úgy érzem, hogy a betegségen és a sérülésen kívül úgy nagyjából kettő és fél hetet tudtam versenyezni.”

„Ez annyira nem elég… mármint úgy mondom, hogy nem elég, hogy ebből most mit állapíthat meg az ember. Azt érzem, hogy általában mindig a második futamban, vagy a harmadikban hoztam a győzelmet, ami annyit jelent, hogy rutintalan vagyok.”

Vajna Timi ismét reagált a bulvársajtóban megjelent cikkekre

„Általában alkalmazkodnom kell a pályához, az ügyességihez, és azt érzem, hogy nagyon sok van bennem.” – tette hozzá Iza, aki lehetséges, ezzel arra célzott, még nem feltétlen menne párbajozni, mert hiányzik a rutin a részéről.