Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Janka elmesélte, mi van a sokak által kritizált üvöltései mögött

Fotó: Instagram/Tóth Janka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Janka öröme gyakorlatilag a legemlékezetesebb volt az Exatlonban, aminek nem mindenki örült, főleg a bajnokok.

Eleinte Annát teljesen összezavarta Janka öröme, mintha félt volna ellene menni, mert a bajnok elképesztő lendülettel tudott örülni. Néhány néző is megszólta emiatt, voltak, akiket idegesített is, és a kihívók sem voltak elragadtatva tőle.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Sajnálatos módon már nem élvezhetjük mindezt Janka részéről, mivel a betegsége miatt távoznia kellett, noha az egyik legesélyesebb volt. Miután Palik László közölte vele a drámai hírt, Gelencsér Timinek adott interjút Dominikán, ahol erre a bizonyos örülésre is kitért.

„Igazából ez az örömnek a kinyilvánítása ennek az üvöltésnek, ez nem ellenfél ellen van, ez saját magam… hogy mondjam… nem is ünneplés, de így nyilvánítom ki az örömömet és a többiek felé is ezt sokszor megtettem, ők is kezdték ezt átvenni.”

„Leadnak egy feszültséget, és mutatják, hogy mennyire örülnek.” – tette hozzá Janka. „Ugye a vívásból nekünk már a 10 éves gyerekek is így üvöltenek, és az sem az ellenfél ellen van, mert ugyanúgy jó barátságokat ápolunk, és akkor is üvöltenek, amikor tényleg egy jó pontot behoznak, tudod, említettem, hogy tusnak hívjuk mi.”

Berki Mazsi ismét üzent

„Én nagyon szerettem ezt átadni a többieknek, még Ákos az elején kicsit megijedt, amikor az első napon üvöltöttem. Második nap már mondta, hogy ő annyira örült, azt mondja, hogy annyi energia van benned és ez milyen jó. Úgyhogy ezt vittem tovább, én ezt nagyon szerettem.”