Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Berki Mazsi ismét üzent

Mazsi igyekszik nagyon pozitív maradni, ami alapjaiban határozza meg a karakterét, és továbbra is kitart a férje mellett.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez most egy igazán nehéz időszak lehet Berkiék számára, akik rengeteg támadást kapnak a buszos ügy miatt. Elképesztő mennyiségben ömlik rájuk a negatív kommentáradat, amik erőteljesen elnyomják a pozitívabb hangokat.

Eddig is a média középpontjában álltak, de ez most minden eddiginél hangsúlyosabbnak tűnik, és az emberek kíváncsiak, mi lesz az ügy vége. Berkiék igyekeznek megtartani a korábbi lendületeket, és aktívak maradni a közösségi médiában. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Mazsi, aki teljes vállszélességgel kiáll Krisztián mellett, ugyancsak nagyon sok kritikát kap, amit nem lehet könnyű elviselni. Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg a gyűlölet-cunami rájuk, ami egyre nagyobbnak tűnik.

Győzike megjelent egy fullos verdával, majd majdnem idegrohamot kapott Virág miatt

Berkiék azonban nem futamodnak meg a negatív kommentáradattól, és Mazsi ismét üzent, amivel megint egyértelművé tette, hogy a férje mögött áll, támogatja őt és mindennél jobban szereti. Soha ne foglalkozz azzal, hogy más, hogy néz rád, mit gondol rólad.” – írta a posztjában.

„Baja csak annak lehet veled, aki magával sincs megelégedve!Szeretlek Szerelem! Örökkön örökké és még azon is túl”. – tette hozzá Mazsi, akiben soha egy pillanatra sem vetődik fel az az opció, hogy ne Krisztiánnal képzelje el a jövőjét.