Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Berki Mazsi ismét üzent

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2021. március 24. - 12:56

Mazsi igyekszik nagyon pozitív maradni, ami alapjaiban határozza meg a karakterét, és továbbra is kitart a férje mellett.

Ez most egy igazán nehéz időszak lehet Berkiék számára, akik rengeteg támadást kapnak a buszos ügy miatt. Elképesztő mennyiségben ömlik rájuk a negatív kommentáradat, amik erőteljesen elnyomják a pozitívabb hangokat.

Soron kívül Bokros Lajos: Az Orbán-kormány szakszerűtlen gazdaságpolitikája okozta a válságot

Eddig is a média középpontjában álltak, de ez most minden eddiginél hangsúlyosabbnak tűnik, és az emberek kíváncsiak, mi lesz az ügy vége. Berkiék igyekeznek megtartani a korábbi lendületeket, és aktívak maradni a közösségi médiában.

Mazsi, aki teljes vállszélességgel kiáll Krisztián mellett, ugyancsak nagyon sok kritikát kap, amit nem lehet könnyű elviselni. Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg a gyűlölet-cunami rájuk, ami egyre nagyobbnak tűnik.

Győzike megjelent egy fullos verdával, majd majdnem idegrohamot kapott Virág miatt

Berkiék azonban nem futamodnak meg a negatív kommentáradattól, és Mazsi ismét üzent, amivel megint egyértelművé tette, hogy a férje mögött áll, támogatja őt és mindennél jobban szereti. Soha ne foglalkozz azzal, hogy más, hogy néz rád, mit gondol rólad.” – írta a posztjában.

„Baja csak annak lehet veled, aki magával sincs megelégedve!Szeretlek Szerelem! Örökkön örökké és még azon is túl”. – tette hozzá Mazsi, akiben soha egy pillanatra sem vetődik fel az az opció, hogy ne Krisztiánnal képzelje el a jövőjét.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.