Clouds
21 Budapest
Dollár
368,25 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
28,058 $

Mióta itt jártál:

Videós összefoglaló az Arsenal furcsa vereségéről az Everton ellen

Fotó: James Tarkowski (j3), az Everton játékosa ünnepel, miután gólt szerzett csapatának az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában játszott Everton-Arsenal mérkőzésen Liverpoolban 2023. február 4-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igen nagy pénzt lehetett keresni azzal, ha valaki komoly téttel rakta meg az Evertont az Arsenal ellen, hiszen az egyik oldalon egy kiesés szélén álló alakult állt, a másikon pedig a bajnoki éllovas.

Eddig több mint izgalmas és látványos a Premier a League aktuális fordulója, sorra születnek a meglepetések. A Chelsea egy nagyon erős csapattal állt ki a Fulham ellen pénteken, de ez is kevés volt ahhoz, hogy odahaza tartsák a három pontot.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Mindeközben a Liverpool háromgólos vereséggel térhetett haza, a Wolverhampton igazán esélyt sem adott Klopp csapatának, míg a Manchester United 10 emberrel is le tudta győzni a Palace-t, de Casemiro kiállítása még nagyon sokba kerülhet nekik.

Egyelőre nincs ok a panaszra, mert olyan eredmények születtek, amik megmutatják, hogy az angol bajnokságban nincs lehetetlen, és a legkisebb csapatok is legyőzhetik a nagyokat. Az Everton nem tartozik a kisebb csapatok közé, mégis a kiesés elől kell menekülniük.

Lampard kirúgásával akár meg is táltosodhatnak a liverpooli kékek, és az Arsenal legyőzése nagyon nagy motivációt adhat számukra. Az elmúlt időszak egyik legnagyobb skalpját gyűjtötték be ezzel.

Egyetlen egy gól esett a 90+6 perc alatt, ami Tarkowski nevéhez fűződik. Nagyon ritka, amikor az Arsenal még csak gólt sem tud rúgni egy mérkőzésen, ráadásul arról sem volt szó, hogy emberhátrányban kellett volna játszaniuk.