Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Eva Longoria különleges ruhában mutatta meg csodás alakját (fotóK)

A Született feleségek sztárja jelenleg Párizsban tartózkodik, képéhez azt írta: „tavasz a szerelem városában”.

...svg content...Fotó: Instagram/Eva Longoria Baston
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Eva Longoria kapcsán kétségtelenül kijelenthető, hogy egy intelligens, gyönyörű nő, akinek a divathoz is van érzéke. Az évek alatt számtalanszor bizonyította ezt, de még arra is emlékszünk, amikor befutott a Született feleségek című sorozattal. Nagyon fiatal volt még, de már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy tehetséges, ezáltal pedig hosszú és szép karrier áll előtte.

Azóta bizonyította, mennyire sokoldalú, több területen is brillírozott: legyen szó a színészetről, a modellkedésről vagy a rendezői és produceri munkákról, ő mindenhol nyomott hagyott, a lehető legjobb értelemben. Azt pedig talán kevesen tudják róla, de korábban nightclub-ot és éttermet is nyitott, amikre szintén nagyon büszke volt. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Emellett a közösségi médiában is aktív, mindig megörvendezteti valamivel a követőit. Ha részt vesz egy eseményen, vagy minőségi időt tölt a szeretteivel, azokról is be szokott számolni, február közepén például a DGA Awards eseményén is megjelent. Akkor egy aranyszínű, nyakbakötős ruhát választott, ami határozottan remek választás volt.

A ruhában egy görög istennőként festett, amely a ragyogóan fényes haját is kiemelte, ezekhez pedig az ékszerei és a finom, nőies sminkje is tökéletesen passzolt. Míg a 96. Oscar-gálára egy egyszerű, de nagyszerű darabot választott: a fekete, alul hosszított ruha kiemelte a dekoltázsát és a karcsú derekát, a csillogó ékszerei pedig még inkább megkoronázták ezt.

A színésznő nemrégiben újabb fotókkal jelentkezett, amelyeken egy zöld színű ingruhában látható, amint az erkélyen, egy korlátnak dőlve pózol. A barna öv és kistáska csodás harmóniában van a hajszínével és magával a ruhával is, Eva ezúttal sem nyúlt mellé. Választása egyúttal azt is bizonyítja, micsoda kirobbanó formában van még mindig, rajongói nem győzik dicsérni.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.