Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Végre megérkezett a várva várt előzetes Neymar Netflixes dokumentumsorozatához

Nagyon sokan tűkön ülve várták már ezt az előzetest, most pedig végre itt is van, habár a premierre még január 25-ig várnunk kell.

Fotó: Netflix
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Netflix nagy fába vágta a fejszéjét, és dokumentumsorozatot forgatott a legendás brazil játékos, Neymar életéről, egészen gyermekkorától kezdve, amikor eldöntötte, hogy a profi futball lesz a jövője.

A profi labdarúgó álmai pedig teljesültek: nevetségesen gyorsan a világ egyik leghíresebb és legjobban fizetett játékosává vált, az egész pedig már 18 éves korában elkezdődött, amikor először vette fel a brazil válogatott mezét, és mutatta meg a világnak, hogy mire is képes a pályán. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Neymar tagadhatatlanul korunk egyik legtehetségesebb focistája, és nevezetesen ő lett a brazil válogatott valaha volt második legtöbb gólt szerző játékosa, a legenda Pelé után.
Emellett azonban megannyi világrekord fűződik nevéhez a futballban, és a teljesség igénye nélkül egyet muszáj kiemelnünk: azt a bizonyos gólt 2016-ban, melyet a Honduras elleni mérkőzésen lőtt be, mindössze 15 másodperc (!) leforgása alatt, mellyel elnyerte a világ leggyorsabb gólja címet.

A dokusorozatban pedig kicsit komolyabb betekintést nyerhetünk majd Neymar életébe, múltjába, és végigkövethetjük őt pályafutásának különböző állomásain, megannyi különböző csapatban. Neymar mellett olyan legendák is helyet kaptak a dokuban, mint David Beckham, Lionel Messi, vagy éppen az ifjú titán, Kylian Mbappé.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.