Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Egyik Premier League óriásnak sem kellett a Barcában brillírozó Joao Felix

Egyelőre csupán kölcsönbe érkezett Barcelonába, de ha így folytatja, ez akár még változhat is.

MTI/EPA/ANDREU DALMAU
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Néhány héttel ezelőtt Deco, a Barcelona egykori klasszisa, most sportigazgatója világossá tette, hogy Joao Felix egyszerű kölcsönszerződés keretében érkezett a csapathoz, vételi opció nélkül, és a teljesítményén múlik, hogy kontraktust ajánlanak-e neki.

A 23 éves portugál számára a Chelsea nem hozta meg a várt áttörést, ezért visszakerült az Atléticóhoz, a Matracosok azonban továbbra sem akarták alkalmazni, ezért több csapatot is megkerestek, de egyik együttes sem tartott rá igényt. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Végül a Barcelona lett a következő állomás, és úgy tűnik, hogy Xavi rendszerében végre megtalálta önmagát Felix, aki négy meccsen három gólt szerzett és két asszisztot osztott ki. A játékos ügynöke részleteket is közölt arról, miért alakult így – számolt be róla a 90min.com.

„Ami Joao és Simeone között történt, az minden nap megtörténik a futballban. Ez teljesen normális dolog. Ami viszont nem, az az, hogy fenomenális edzők tudták, hogy Joao egy zseni, és egyszerűen senki nem akarta őt” – mondta Paulo Futre.

„Sem Arteta, sem Guardiola, sem Klopp. A kérdésem az, hogy miért? Az egyetlen csapat, amelyik lehetőséget látott benne, az az Aston Villa volt. Joao viszont nemet mondott” – fogalmazott az ügynöke.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.