Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Egyik napról a másikra gyengült le a Fradi edzője, üzent a szurkolóknak

Sztanyiszlav Csercseszov már jobban érzi magát.

...svg content...Fotó: Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2023. május 28-án. Mezőkövesd - Ferencvárosi 1-0. MTI/Derencsényi István
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Ferencváros edzője a Red Bull Salzburg elleni felkészülési meccs előtt lett rosszul, ezért a 2-1-es osztrák győzelemmel végződő találkozón Máté Csaba helyettesítette a szakembert.

Vasárnap Csercseszov már a csapattal volt, és az edzést is levezényelte. Emellett helyzetjelentést adott arról is, hogy hogy van most: Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

„Köszönöm az érdeklődést, már jobban vagyok – kezdte Sztanyiszlav Csercseszov. – Nagyon gyengének éreztem magam, pénteken még lázas is voltam, de szombat estére javult a közérzetem és az állapotom.”

„Nem tudom, hogy mi lehetett ez, egyik napról a másikra gyengültem le” – nyilatkozta a fradi.hu-nak Csercseszov, aki megköszönte a drukkerek támogatását is.

„Természetesen olvastam, hogy a szurkolók milyen kedves üzenetekkel kívántak nekem mielőbbi jobbulást. Innen is nagyon köszönöm nekik, jól esett a sok kedves üzenet, és biztosan ezek is segítettek abban, hogy javuljon a közérzetem” – mondta.