Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Összefoglaló videón a Ferencváros fordítása és győzelme a Debrecen ellen

Ez egy több mint fontos győzelem volt a Ferencváros számára a Debrecen otthonában, amit ráadásul fordítással gyűjtöttek be az OTP Bank Ligában.

Fotó: A ferencvárosi csapat ünnepli győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 10-én. A Ferencváros 2-1-re győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy igen érdekes szombati játéknapon vagyunk túl az OTP Bank Ligában, mialatt az MTK is pályára lépett. A fővárosi csapat hazai pályán fogadta a Videotont, aminek vereség lett a vége, így már csak a 6. helyen állnak a bajnokságban, és le kell vonniuk némi konzekvenciát a történtekből.

Az MTK jelenleg 28 pontos, és ha a KTE hozza a meccsét, megelőzik őket, addig a Diósgyőr szintén 28 pontos lenne. Máskülönben most az MTK lenne a negyedik a PAFC helyett, akik eddig 31 pontot gyűjtöttek, míg a Videoton 36 egységnél jár.

A Ferencvárosra is rangadó várt, a Debrecen otthonába látogattak, ahol már az első percben gól született egy védekezési hiba és kavarodás végén. Pár perccel ezután Varga Barnabás válaszolt, majd fordítani tudtak a zöld-fehérek, melynek köszönhetően átvették a vezetést a bajnokságban 42 ponttal a nevük mellett.

A 40 pontos Paks azonban még nem játszotta le a 20. meccsét, és ha nyernek, ismét ők vezetik a kiírást, még ha csak 1 ponttal is. Vasárnap sem maradunk meccsek nélkül, amik közül az Újpest diósgyőri látogatása ígérkezik a legizgalmasabbnak, ugyanis már Mészöly Géza irányítja a szebb napokat is megélt budapesti alakulatot.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.