Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,689 $

Az MTK legyőzésével a Videoton is bejelentkezett a bajnoki címért

Az MTK hazai pályán még egy döntetlent sem tudott kiharcolni a Videoton ellen, akik ezzel a győzelmükkel bejelentkeztek a bajnoki címre az NB1-ben.

Fotó: Az MTK Budapest játékosai melegítenek Gedeonnal, a csapat kabalafigurájával a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott, MTK Budapest - Paksi FC mérkőzés előtt, a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. július 28-án. MTI/Lakatos Péter
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kezd igen érdekesen alakulni bajnokság, és könnyen lehet, hogy nem két, hanem három csapat fut majd versenyt a címért. Ez mindenképpen izgalmasabbá tenné a helyzetet, amire valós esély nyílhat. Jelenleg 19 meccsel a háta mögött a Paks áll az élen, ugyanakkor mindössze 1 ponttal előzik meg a Ferencvárost, akik visszatértek a győzelem útjára.

Már a Videoton sincs túl messze, igaz, 20 meccsből hozták össze ezt a 36 pontot, ugyanakkor van mire építkezniük. Nem várt rájuk egy túlságosan könnyű mérkőzés szombat délután, ugyanis az MTK otthonában léptek pályára, akik ezzel a vereséggel gyakorlatilag teljesen kiszálltak a bajnokságért vívott harcból. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Az MTK 20 forduló után a 6. helyen áll 28 ponttal a 27 pontos KTE előtt, és a 29 pontos DVSC mögött, akik egy meccsel kevesebbet játszottak. Sőt, a Diósgyőr is gondot okozhat a maga 25 pontjával, így van miért aggódniuk a fővárosiaknak. A Videoton viszont bizakodhat, akik már a 15. percben megszerezték a vezetést, majd a 25. percben dupláztak. Akkor nem sokan gondolták volna, hogy nem lesz több gól a meccsen, de így lett, 2-0 lett a vége. A játékidő utolsó felében volt VAR-os vizsgálat is, ami előtt büntetőt ítélt a játékvezető, melyet felülbíráltak, és mehetett minden tovább.