Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Így strandolt Dubajban Tuvic Aleksandra (videó)

Tuvic Aleksandra látványos és feltűnő formáit senkinek nem kell magyarázni, azok önmagukért beszélnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokan szeretnének csinosak, vonzóak lenni, de mivel nem tesznek érte, így marad az álmodozás vagy mások bántása. Rengetegen élik ki a frusztrációjukat a közösségi médiában, és csak kifogásokat keresnek, miért is rossz az életük.

Ez szomorú, mert mindenki kezében ott van a változás lehetősége. Nyilván más, amikor valaki jó anyagi helyzetben van, ám ez sem jelent biztos boldogságot. Tuvic Aleksandra is tudja ezt, aki igyekszik élvezni az életet, sokat programozik, utazik, a barátaival van és lovagol, ami a kedvenc hobbija. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Imádja a lovakat, szoros közöttük a kapcsolat, már gyerekkora óta. Azóta ő is felnőtt, és jelenleg az egyik legvonzóbb nőnek mondhatja magát a hírességek világából, amivel nem mindenki ért egyet, de ez nem is számít. A TV2 sztárja hétről hétre egyre vonzóbb, láthatóan sokat fejlődött az elmúlt időszakban.

Dubaj az egyik kedvenc helyszíne, ahol mindig jól érzi magát a barátaival. Sok magyar jár ki, Gáspár Győző és családja is ott nyaralt legutóbb, hogy megünnepeljék Gáspár Evelin 30. születésnapját. Aleksandra bikiniformája pedig rendkívül látványos, amit ezúttal egy videó formájában mutatott be.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.