Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Dobrev Klára szerint Magyar Péter nem hajlandó vele kiállni egy tisztességes vitára

Láthatóan a DK vezetője valahogyan nagyon el akarja érni, hogy Magyar Péterrel vitázhasson az ATV-n szombaton, de ez aligha fog összejönni.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter tisztázta, a DK-val soha nem fog kormányt váltani az ország, hiszen ez az elmúlt 14 évben sem sikerült nekik. Ezzel nehezen tudnának vitatkozni a DK hívei, bár az, amit most Varga Judit volt férje mondott nekik, igazi mélyütés számukra, akárcsak az, hogy egy újonnan alakult párttal pillanatok alatt a DK elé kerülhet.

A DK eddig úgy hirdette magát, mint a legnagyobb ellenzéki pártot, viszont a Tisza Párt színre lépésével ez most változóban van. Az EP-választások éles választ adhatnak, mindkét párt számára, bár Dobrev jobboldaliként tekint a Tisza Pártra, akik kissé össze is feszültek a DK-val a köztévés vita előtt, majd jött a nagy kézfogás Magyar és Gyurcsány Ferenc felesége között. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Egyelőre úgy tűnik, Magyar Péter nem lesz ott az ATV-s vitán, bármennyire is igyekszik kiugrasztani őt a bokorból Dobrev Klára. „Öt pontban a holnapi ATV-s vitáról: 1️. A politikus a szavaival valóságot teremt, ez így van akkor, amikor Deutsch Tamás sületlenségeket beszél és akkor is, amikor Magyar Péter megígéri, hogy a “köztévé” vitája után mindenhova eljön vitázni.” – írt a Facebook oldalán.

Ezúttal sem kapott túl kedves szavakat Magyar Péter. „2. Az, aki pillanatnyi politikai érdeke miatt megszegi az ígéretét és ezt még beismerni is képtelen, annak valójában esze ágában nem volt érdemben vitázni és csak a fideszes vitakultúrát folytatja.”

Dobrev külön üzent a két riválisának, hogy a valódi vitától nem kell félni. „3. Deutsch Tamásnak és Magyar Péternek is üzenem, a valódi vitától nem kell félni. Akinek rend van a fejében, aki rendesen felkészült és nem akarja becsapni a választóit, az elmegy egy valódi vitára is.

Szerinte Magyar nem csak vele nem hajlandó tisztességes vitára kiállni szombaton, hanem Karácsony Gergellyel sem. „4. Magyar Péter nem csak velem nem hajlandó tisztességes vitára kiállni holnap, de Karácsony Gergellyel sem vitázik fővárosi listavezetőként másnap. 5. Persze még sok idő van. Holnap este 19 órakor én mindenesetre ott leszek az ATV-ben, Deutsch Tamást és Magyar Pétert is várom!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.