Clouds
21 Budapest
Dollár
359,96 Ft
Euró
387,02 Ft
Font
439,58 Ft
Bitcoin
28,106 $

Djokovic nem vehet részt a jövő heti Miami Openen

TÉMÁK:
#részvétel
Fotó: A szerb Novak Djokovic az orosz Danyiil Medvegyev ellen játszik a dubaji keménypályás férfi tenisztorna elõdöntőjében 2023. március 3-án. MTI/EPA/Frabeland Charles Mallari
Sport
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mindezt James Blake versenyigazgató erősítette meg, majd hozzátette, ennek ellenére megpróbálták elérni, hogy a hatszoros miami bajnok mentességet kapjon, de kudarc lett a vége.

Nemrégiben kiderült, hogy a szerb teniszező, Novak Djokovic nem vehet részt a jövő heti Miami Openen, mert nem kapott koronavírus elleni védőoltást, ezért nem léphet be az Egyesült Államokba sem.

Soron kívül Nagyon szigorú intézkedést vezetett be Utah állam a tizenévesek számára

Mindezt James Blake versenyigazgató erősítette meg, majd hozzátette, ennek ellenére megpróbálták elérni, hogy a hatszoros miami bajnok mentességet kapjon, ám sajnálatos módon nem jártak sikerrel, így az Indian Wells Openen sem indulhat.

„Mindent megtettünk, amit csak lehetett. Próbáltunk egyezségre jutni a kormánnyal, de a végső döntés nem rajtunk múlt”

– fogalmazott.

Az Egyesült Államok jelenleg nem engedélyezi a be nem oltott külföldiek belépését az országba, de az intézkedés várhatóan megszűnik, amikor május 11-én hivatalosan is feloldják a veszélyhelyzetet – írta az Al Jazeera.

A 35 éves Djokovic egy évvel ezelőtt nem indult az Australian Openen (de az idei mérkőzésen már ott volt), miután kitoloncolták az országból, mert nem volt hajlandó beoltatni magát a covid ellen, így végül egy elég nagy botrány kerekedett a dologból.