Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Djokovic nem vehet részt a jövő heti Miami Openen

TÉMÁK:
#részvétel
Fotó: A szerb Novak Djokovic az orosz Danyiil Medvegyev ellen játszik a dubaji keménypályás férfi tenisztorna elõdöntőjében 2023. március 3-án. MTI/EPA/Frabeland Charles Mallari
Sport
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mindezt James Blake versenyigazgató erősítette meg, majd hozzátette, ennek ellenére megpróbálták elérni, hogy a hatszoros miami bajnok mentességet kapjon, de kudarc lett a vége.

Nemrégiben kiderült, hogy a szerb teniszező, Novak Djokovic nem vehet részt a jövő heti Miami Openen, mert nem kapott koronavírus elleni védőoltást, ezért nem léphet be az Egyesült Államokba sem.

Soron kívül Tömegtragédia Pakisztánban, három gyerek is meghalt élelmiszerosztás közben

Mindezt James Blake versenyigazgató erősítette meg, majd hozzátette, ennek ellenére megpróbálták elérni, hogy a hatszoros miami bajnok mentességet kapjon, ám sajnálatos módon nem jártak sikerrel, így az Indian Wells Openen sem indulhat.

„Mindent megtettünk, amit csak lehetett. Próbáltunk egyezségre jutni a kormánnyal, de a végső döntés nem rajtunk múlt”

– fogalmazott.

Az Egyesült Államok jelenleg nem engedélyezi a be nem oltott külföldiek belépését az országba, de az intézkedés várhatóan megszűnik, amikor május 11-én hivatalosan is feloldják a veszélyhelyzetet – írta az Al Jazeera.

A 35 éves Djokovic egy évvel ezelőtt nem indult az Australian Openen (de az idei mérkőzésen már ott volt), miután kitoloncolták az országból, mert nem volt hajlandó beoltatni magát a covid ellen, így végül egy elég nagy botrány kerekedett a dologból.