Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Dér Heni egy nem várt meglepetést kapott

A híres énekesnő csak mosolyogni tud a sztori miatt, amit most megosztott a követőivel, nagyon örült a hívásnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt pár napban ismét többet beszéltek Dér Heniről, mivel voltak páran, akik beszóltak neki, vagy kritikával illették. Henit sem kell félteni, meg tudja védeni magát és nagyon egyértelművé tette a helyzetet.

Névnapja alkalmából egy nagyon kedves ajándékot kapott, amire nem számíthatott. Ezt a történetet mesélte el, ami még inkább feltöltötte őt pozitív energiákkal a várandósága ideje alatt, ami lassan véget ér. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„A minap teljesen meglepődtem, amikor egy kedves női hang felhívott, boldog névnapot kívánt és elmondta, hogy szeretnének egy csokor virággal kedveskedni…” – kezdte Heni a közel 350 ezres Instagram oldalán.

Tolvai Reni keményen beszólt a koronavírusnak, de közben szívdöglesztő

„Ebben a helyzetben talán most még furcsább és jólesőbb érzés ilyen emberekkel találkozni, főleg, hogy semmit nem várnak cserébe egy mosolynál…” – osztotta meg a részleteket Heni, aki hamarosan világra hozhatja a kisfiát.

„Ezek után tőlem nem csak egy mosolyt kapnak, hanem viszem tovább a hírét az ilyen embereknek, mert ezekből lehet táplálkozni és épülni… Ja és nem mellesleg gyönyörű a csokor, köszönöm.” – tette hozzá az énekesnő.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Karácsony Gergely több mint 10 millió forintos jutalmat adott egy MÁV-os vezetőnek

Igen komoly összegek kerültek kiosztásra Karácsony Gergely által, noha Budapest kasszája finoman szólva sem áll jól.