Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Dér Heni egy nem várt meglepetést kapott

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres énekesnő csak mosolyogni tud a sztori miatt, amit most megosztott a követőivel, nagyon örült a hívásnak.

Az elmúlt pár napban ismét többet beszéltek Dér Heniről, mivel voltak páran, akik beszóltak neki, vagy kritikával illették. Henit sem kell félteni, meg tudja védeni magát és nagyon egyértelművé tette a helyzetet.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Névnapja alkalmából egy nagyon kedves ajándékot kapott, amire nem számíthatott. Ezt a történetet mesélte el, ami még inkább feltöltötte őt pozitív energiákkal a várandósága ideje alatt, ami lassan véget ér.

„A minap teljesen meglepődtem, amikor egy kedves női hang felhívott, boldog névnapot kívánt és elmondta, hogy szeretnének egy csokor virággal kedveskedni…” – kezdte Heni a közel 350 ezres Instagram oldalán.

Tolvai Reni keményen beszólt a koronavírusnak, de közben szívdöglesztő

„Ebben a helyzetben talán most még furcsább és jólesőbb érzés ilyen emberekkel találkozni, főleg, hogy semmit nem várnak cserébe egy mosolynál…” – osztotta meg a részleteket Heni, aki hamarosan világra hozhatja a kisfiát.

„Ezek után tőlem nem csak egy mosolyt kapnak, hanem viszem tovább a hírét az ilyen embereknek, mert ezekből lehet táplálkozni és épülni… Ja és nem mellesleg gyönyörű a csokor, köszönöm.” – tette hozzá az énekesnő.