Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Dér Heni rendesen odaszólt

Heni továbbra sem szeretne az oldalán olyan kommenteket látni, amik szerinte nem felelnek meg a közösségnek, így ismét egyértelművé tette a dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dér Heni korábban már nem egyszer beszélt arról, hogy mik azok a kommentek, amiket nem tűr meg a közösségi oldalán. A Nyerő Páros ideje alatt kezelhetetlenné vált a helyzet, bődületesen nagy mennyiségben kapta a támadóbb hozzászólásokat.

Nagyon sokan voltak, akik finoman szólva sem elégedett a stílusával, amit a Nyerő Párosban láttak. Egy igazi gyűlölethullám indult be, mely egészen a műsor végéig kitartott. Addig a pontig esélytelen volt, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Ettől független időről időre vannak olyan hozzászólások, amik nem tetszenek az énekesnőnek, aki hamarosan világra hozza a kisfiát. Most úgy érezte, hogy újra üzen azoknak, akik még ebben a helyzetben is képesek belekötni.

Gáspár Laci hatalmasat ment: „berúgta” az ajtót, és táncolni kezdett kora reggel (videó)

„Csakazértis… Azt kívánom, hogy mindenkibe szálljon vissza a jóindulat és a pozitivitás… Ha nem megy, akkor próbáljuk meg magunkban kezelni, ne máson töltsük ki…” – közölte az Instagram oldalán, mellékelve magáról egy képet.

„Az oldalamra csak az látogasson, aki hasonlóképp gondolkodik, a többire nem vagyunk kíváncsiak…” – tette még egyértelműbbé a dolgot Heni, miután voltak, akik ezúttal a terhesség ideje alatt megnagyobbodott mellei miatt szóltak be.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.