Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Gáspár Laci hatalmasat ment: „berúgta” az ajtót, és táncolni kezdett kora reggel (videó)

Laci abban a pillanatban meghozta a jókedvet, és megvillantotta a folyamatosan fejlődő tánctudását, háttérben a kabrió Mercedesével.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Laci
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Laciról köztudott, hogy imádja a 90-es éveket, ami nem csoda, hiszen egyrészt egy meghatározó korszakról beszélünk, másrészt abban az évtizedben nőtt fel. Azóta sok idő telt el, de azok a zenék még mindig ütnek.

A 90-es években számos új együttes alakult, a divat is totálisan más volt, mint például az azt megelőző évtizedben. A rap szintén akkor élte fénykorát, miközben olyan előadók jelentek meg a piacon, mint 2PAC vagy B.I.G., aki szintén tragikus körülmények között hunyt el. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Nagyon nagy sztárok születtek akkoriban, és sorra dobták ki a legjobb hollywoodi filmek. Egy rendkívül intenzív korszak volt a 90-es, amit Gáspár Laci is imádott. Az utóbbi időben egyre többször hangoztatja ezt, és láthatóan jól érzi magát.

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Az aktuális szettje a 90-es évek előtt tiszteleg, a kosaras cucc pedig elég menő, akár csak a Nike cipő, szóval nagyon rendben van. Az pedig egyenesen extra, hogy milyen menő módon kezdte a reggelt.

„Jó reggelt! Így is indulhat…bolondul!” – írta oda a posztja mellé Laci, aki szerint a boldogság belülről fakad, és ez olyasvalami, amivel maximálisan egyet tudunk érteni. Köszönjük a videót, nekünk nagyon átjött, akárcsak a többieknek.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.