Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Miközben Győzike végre úgy érezhette, elköszönhet a megafontól, Virág nem teljesítette apja kérését, amiből még lehetnek érdekes pillanatok.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlik az élet Gáspáréknál, mint az általában lenni szokott, a LifeTV stábjának bőven van mit rögzítenie, bár legutóbb Győzike jelentkezett be élőben, amikor nagyon megijedt, hogy leéghet az egész házuk.

Utólag kiderült, hogy valóban Zsolti, Győzike testvére gyújtotta fel a ház végében található nádast, de ennek egészségügyi okai voltak, semmilyen más célja nem volt vele. Gáspár Bea talán még jobban kiakadt, mint a férje, nehéz elképzelni, hogy valaha lesz még jó kapcsolat közöttük. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Mint azt már egy ideje tudhatjuk, Győzikének súlyosabb halláskárosodása van, mindkét fülére. Emiatt a család vásárolt egy megafont, azon keresztül kommunikáltak vele, mivel a családfő nem volt hajlandó felvenni a készüléket.

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

Bea kijelentette, ameddig nem hordja a hallókészüléket a showman, addig marad a megafon. Végül drámai búcsút vettek a megafontól, mintha csak egy gyászszertartáson lennének. Kicsit „szektás” volt a hangulat, majd Győzike megkérte Virágot, dobja ki a hangosítót.

Igen ám, Virág azonban ahelyett, hogy teljesítette volna édesapja kérését, felszaladt a szobájába a megafonnal, mert később még szeretné használni a barátaival, annyira megtetszett neki, akárcsak a nővérének, Evelinnek.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

Döbbenetes módon kárpótolja ügyfeleit a globális informatikai leállást okozó vállalat

A CrowdStrike 10 dolláros ajándékutalványt küldött ügyfeleinek a múlt heti széles körű informatikai zavart követően.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.