Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,335 $

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Fotó: YouTube/LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben Győzike végre úgy érezhette, elköszönhet a megafontól, Virág nem teljesítette apja kérését, amiből még lehetnek érdekes pillanatok.

Zajlik az élet Gáspáréknál, mint az általában lenni szokott, a LifeTV stábjának bőven van mit rögzítenie, bár legutóbb Győzike jelentkezett be élőben, amikor nagyon megijedt, hogy leéghet az egész házuk.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Utólag kiderült, hogy valóban Zsolti, Győzike testvére gyújtotta fel a ház végében található nádast, de ennek egészségügyi okai voltak, semmilyen más célja nem volt vele. Gáspár Bea talán még jobban kiakadt, mint a férje, nehéz elképzelni, hogy valaha lesz még jó kapcsolat közöttük.

Mint azt már egy ideje tudhatjuk, Győzikének súlyosabb halláskárosodása van, mindkét fülére. Emiatt a család vásárolt egy megafont, azon keresztül kommunikáltak vele, mivel a családfő nem volt hajlandó felvenni a készüléket.

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

Bea kijelentette, ameddig nem hordja a hallókészüléket a showman, addig marad a megafon. Végül drámai búcsút vettek a megafontól, mintha csak egy gyászszertartáson lennének. Kicsit „szektás” volt a hangulat, majd Győzike megkérte Virágot, dobja ki a hangosítót.

Igen ám, Virág azonban ahelyett, hogy teljesítette volna édesapja kérését, felszaladt a szobájába a megafonnal, mert később még szeretné használni a barátaival, annyira megtetszett neki, akárcsak a nővérének, Evelinnek.