Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Dér Heni egy cuki képpel köszönt be a névnapján, 1 órával tart tovább az elindulása

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 04:40

Az énekesnő időről időre plusz információkat oszt meg a terhességéről, ami hamarosan véget ér, már nincs messze a nagy nap.

Heni mindig igyekszik informálni a közösségét, akik nagyon kíváncsiak arra, hogy mi történik vele, hiszen most már valóban egészen közel áll a szüléshez. Soha ezelőtt nem volt hasonlóban része, így már csak emiatt is izgatott lehet.

Soron kívül Bokros Lajos: Az Orbán-kormány szakszerűtlen gazdaságpolitikája okozta a válságot

Most például azt is elárulta, hogy már egy órával tart hosszabb ideig a készülődés nála, mivel minden nehézkessé vált, de természetesen férje, Gergő mindenben segít neki, akinél jobbat nem is kívánhatna, nagyon szereti őt.

„Minden Heninek napsütéses, boldog Heni napot!!!” – kezdte a kedves posztjában Heni, mindig nagy figyelmet fordít a követőire, hiszen egy igen szép nagy és összetartó közösséget hozott össze az évek alatt az Instagramon.

Exatlon: Luca és Iza jobb, hogy nem hallotta Dóri és Gréti beszélgetését róluk

„Annak ellenére, hogy 1 órával hosszabb készülődést igényel egy elindulás..(zokni felvétel, nadrág felvétel, kádból kimászás, megállni percenként levegőért kapkodni, beszállni a kocsiba és társai), valamint félúton visszafordulás, mert az irodakulcs otthon maradt, és újra elindulni, még így is mosolygóssá teszi a napom…”

„Gergő vidáman végig tudta eddig nézni, ahogy szenvedek, most már érzi, hogy gyorsabbak vagyunk eggyel, ha segít.” – osztotta meg a részleteket Heni, aki imádja a harmadik szemeszterét, és már nincs messze a nagy naptól.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.