Dér Heni egy cuki képpel köszönt be a névnapján, 1 órával tart tovább az elindulása

Fotó: Instagram/Dér Heni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekesnő időről időre plusz információkat oszt meg a terhességéről, ami hamarosan véget ér, már nincs messze a nagy nap.

Heni mindig igyekszik informálni a közösségét, akik nagyon kíváncsiak arra, hogy mi történik vele, hiszen most már valóban egészen közel áll a szüléshez. Soha ezelőtt nem volt hasonlóban része, így már csak emiatt is izgatott lehet.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Most például azt is elárulta, hogy már egy órával tart hosszabb ideig a készülődés nála, mivel minden nehézkessé vált, de természetesen férje, Gergő mindenben segít neki, akinél jobbat nem is kívánhatna, nagyon szereti őt.

„Minden Heninek napsütéses, boldog Heni napot!!!” – kezdte a kedves posztjában Heni, mindig nagy figyelmet fordít a követőire, hiszen egy igen szép nagy és összetartó közösséget hozott össze az évek alatt az Instagramon.

Exatlon: Luca és Iza jobb, hogy nem hallotta Dóri és Gréti beszélgetését róluk

„Annak ellenére, hogy 1 órával hosszabb készülődést igényel egy elindulás..(zokni felvétel, nadrág felvétel, kádból kimászás, megállni percenként levegőért kapkodni, beszállni a kocsiba és társai), valamint félúton visszafordulás, mert az irodakulcs otthon maradt, és újra elindulni, még így is mosolygóssá teszi a napom…”

„Gergő vidáman végig tudta eddig nézni, ahogy szenvedek, most már érzi, hogy gyorsabbak vagyunk eggyel, ha segít.” – osztotta meg a részleteket Heni, aki imádja a harmadik szemeszterét, és már nincs messze a nagy naptól.