Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Demcsák Zsuzsa elárulta, hányadik alkalommal mondott igent a Dancing with the Stars-ra

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 14:49

Zsuzsa esetében több időre volt szükség, míg meggyőzték arról, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars 2-ben.

Demcsák Zsuzsa az egyik legnagyobb meglepetésként szerepelt a Dancing with the Stars 2-ben, ahol csak kevés idő jutott számára. Sokkolóan hamar kiesett, már a második adás végén búcsúznia kellett, amire senki sem számított.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Zsuzsa természetesen csalódott volt, és nemcsak a benne lévő versenyszellem miatt. Alapesetben azt gondolhattuk volna, hogy 6-7 adás erejéig ott lehet a versenyben, de nem, a nézők úgy döntöttek, hogy nem akarják a táncparketten látni.

Hatalmas meglepetés volt a kiesése, és nem is érdemelte meg. Hajdú Péter a Frizibiben megkérdezte tőle, elsőre igent mondott-e a felkérésére. „Nem, egyáltalán nem, még másodikra sem. Talán harmadikra, azért mert rögtön az jutott eszembe, hogy én, aki röplabdáztam versenyszerűen hosszú éveken át…”

„Ez olyan, mintha neked, biztosan láttál már röplabdát az életedben, adnék egy labdát, és mondanád, hogy jó, ezt már ismerem, de közölném veled, hogy két hónap múlva magyar bajnoki döntőben kezdőjátékosként ott kell állnod a pályán. Lehetetlen.”

„Én, mint tanárodként nem tudnék hozzáfogni, hogy felkészítselek. Na ezt láttam magam előtt, hogy meg kell csinálnom.” Zsuzsa kissé aggódott, hogy valóban fel tud-e készülni, hiába a napi négy óra edzés.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Zsuzsa a Farm VIP 2 forgatása miatt egy hónappal később kezdte meg a felkészülést, így hétvégente is gyakoroltak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.