Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Dancing with the Stars: videóra vették Dobó Kata reakcióját az eredményhirdetéskor

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dobó Kata is a helyszínen követte figyelemmel a Dancing with the Stars döntőjét, amit végül Csobot Adél nyert meg, teljesen megérdemelten.

Rettentő kíváncsiak lettünk volna arra, ha Csobot Adél és Tóth Andi ugyanazon évadban szerepelnek, hiszen mindketten messze kiemelkedtek a saját évadukból. Már az első másodpercektől kezdve tudni lehetett, hogy ott lesznek a döntőben, annyira magas szinten vannak.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A nézők mindezt rengeteg szavazattal jutalmazták, és valószínűleg azon szavazók sem voltak kevesen, akik nemigazán szimpatizálnak a két karakterrel. A teljesítményüket viszont elismerték, és a végén mindent vittek, amiben semmi meglepetés nem volt.

Adél a harmadik évadban táncolt, és hétről hétre olyan produkciókat villantott, amik nemzetközi szintűek. Ez különösen a döntőre értendő, melynek ideje alatt Ördög Nóra is elsírta magát, annyira hatással volt rá Adélék tánca.

Tóth Andi szintén fellépett egy extra produkcióval, és bizonyította, hogy az egy év kihagyás ellenére is top. Andi és Adél magasra tették a lécet, és Gelencsér Timiről sem feledkezhetünk meg, aki az első szezonban ért fel a csúcsra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2