Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Istenes Bence a TV2 stúdiójában Csobot Adél mellett (fotóval)

Fotó: Instagram/Csobot Adél
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Istenes Bence, az RTL sztárja viccesen megjegyezte, Csobot Adél meg fog lepődni, hogy mennyit nőttek a fiúk az elmúlt négy hónapban.

Csobot Adél nagy meglepetésre egy év után távozott az X-Faktor mentorszékéből, ahol Herceg Erika váltotta. Sokáig nem maradt televíziós munka nélkül, mert elfogadta a TV2 felkérését, méghozzá a Dancing with the Starsban.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Régi nagy vágya volt, hogy újra táncoljon, és a DWS minden szempontból megadta számára a lehetőséget ahhoz, hogy kiteljesedjen, illetve rengeteget fejlődjön Hegyes Berci oldalán, akivel barátok lettek a hónapok alatt.

Verhetetlen volt a párosuk, a döntőben is világszínvonal volt, ahogyan táncoltak, különösen a tangójuk. Több mint lenyűgöző volt látni mindezt, Adél érdemelte meg a legjobban győzelmet, és boldogan emelte a magasba a kupát, miközben a párja, Istenes Bence is ott volt a TV2 stúdiójában.

„Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország!” – írta a megható és érzelmes posztjában Bence Adélhoz, aki megint bizonyította, hogy milyen sok benne a potenciál.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2