Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,17 Ft
Euró
379,09 Ft
Font
442,21 Ft
Bitcoin
43,803 $

Dallos Bogi várandós anyaként gyönyörűbb, mint valaha

Dallos Boginak is nagyon jól áll a terhesség, és legutóbb egy igen különleges ruhában láthattuk újra.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Puskás-Dallos Bogi álomszerű életet élhet, hiszen a hobbija a munkája, ami részben az éneklés. Emellett ismert médiaszemélyiség, műsorvezetnő, és igyekszik még inkább elmerülni ennek a világnak a rejtelmeiben.

Bogi korábban az X-Faktor mentora is volt, de hamar távozott, viszont addigra összejött Puskás Petivel. Peti végül megkérte a párja kezét, majd jöhetett a nagy esküvő, most pedig az első közös gyermeküket várják. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Hatalmas szeretettel teszik ezt, és minden az arcukra van írva. Már most boldog szülők, amivel a legnagyobb álmuk teljesülhet, hiszen nincs szebb annál, mint amikor egy tökéletesen működő páros szülővé válik.

Boginak és Petinek is ez az első alkalom, így először szerezhetik meg a különleges tapasztalatokat. Jelenleg pedig közösen vezetik a Celebrandit, amiben ismert személyiségek keresnek párt, benne például Schumacher Vandával.

Ez is nagy vágyuk lehetett, és nagyon is megy hozzájuk a szerep. Bogi pedig gyönyörűen mutat, és láthatjuk, hogy a ruhák milyen szépen állnak rajta, kiemelvén a várandós pocakját, ami azóta még nagyobb lett.