Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Elindult a Celebrandi, Schumacher Vanda is párt keres (videók)

Az RTL útjára indította a Celebrandit, amiben ismert emberek keresnek párt, például Schumacher Vanda.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Puskás-Dallos Randiügynökség megnyitotta kapuit, ahol nyolc szerelemre váró Celeb a legféltettebb titkaikról vallott és elmondták azt is, hogy milyen párra vágynak -írja az RTL Magyarország az összefoglalójában.

Az persze kérdés, hogy megtalálják-e a hőn áhított társat, de az biztos, hogy lesz lehetőségük az ismerkedésre, hiszen egy szingli partyval folytatódik a Celebrandi – derült ki az első adást követően. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Schumacher Vanda olyan férfit keres, aki a társa lehet a kalandokban. Schumacher Vanda 24 éves sorozatszínész, műsorvezető. Vanda olyan, akinek, ha azt mondanám, hogy el kell ugrania a Marsra, akkor csak annyit kérdezne: „Oké, hány kilós lehet a bőröndöm? Ja, és van business class?”. Bárki is vált jegyet Vanda mellé, az jól kapaszkodjon meg, mert szédítő élményben lesz része!

Köcse György 39 éves táncművész, koreográfus, tanár. 12 év kapcsolat után felesége elsambázott, így Gyuri újra bekerült a szinglikörforgásba, ahol azóta is nyomja a rumbát és a chachachát, de már annyi lánnyal találkozott, hogy szeretne egy állandó partnert maga mellé.

Danics Dóra 37 éves énekesnő, az X-Faktor első női győztese. A férfiak az utóbbi időben nem nagyon jutottak túl a válogatóján, még csak széket sem adott senkinek. A választ a spiritualitásban keresi. Szeretné megtalálni a társát még ebben az életében, vagy inkább az elkövetkező hetekben a Puskás-Dallos randiügynökséggel.

Papp Zsombor 27 éves sorozatszínész. Bár temperamentumát tekintve inkább egy filozófusra hajaz, hajas feje alatt politológus lapul. Szeret dübörögve táncolni, motorozni és kedvenc hangszere a rotációs kapa. Az elmúlt időszakban, a földeket járva leginkább érett gyümölcsöket szakított, de most újra megéhezett, szóval nők és asszonyok, kezdődik a szüret!

Lukács Miki 44 éves hangmérnök, színész, exműsorvezető, exférj. Nemrégiben ért véget házassága gyermeke édesanyjával, Peller Annával, de mivel 40 felett is van élet, tettre készen várja, hogy új választottját nap mint nap könnyesre nevettesse vagy sirassa a szóvicceivel.

Jázmin Viktória 22 éves modell, szépségkirálynő. Fiatalkora ellenére lassan már könyvet írhatna „Rémes randik, azaz kivel ne kezdj soha” címmel. A Puskás-Dallos randiügynökség nem tétlenkedik majd, hogy megtalálja számára a tökéletes párt.

Frohner Fecó 31 éves fodrász, az egyik legismertebb az országban. Két éve szakított szépségkirálynő barátnőjével, és bár szerelmi élete leállt, a fodrászollója nem. Fecó elfoglalt ember, aki egyszerre boldog és szenved a szingliségtől, úgyhogy Bogi és Peti kifaggatták, hogy valójában mire vágyik.

Bogdányi Titanilla 37 éves színész, szinkronszínész, édesanya. Bár nagyon kapós, a válása óta nem került senki horgára, és ő is maximum sügéreket fogott. A Celebrandi ügynökségnél szerencsére kellőképpen nagy a merítés, és kiemelt feladatként kezelik, hogy újra megtalálják számára a szerelmet.

A párkereső hírességek azt már elárulták, milyen társra vágynak, most viszont találkoznak is lehetséges partnereikkel. Bogi és Peti ugyanis beindítják a bulit a randiügynökségnél: van, aki mellizmokat vagy gyors vallomásokat villant, mások viszont hamar menekülőre fogják. A Celebrandi 20:10-kor folytatódik az RTL-en.