Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Csinos ruhában fotózták a várandós Dallos Bogit

Puskás-Dallos Bogi napról napra egyre közelebb kerül ahhoz, hogy világra hozza első gyermekét, aki kisfiú.

Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bogi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dallos Bogi és Puskás Peti nagyon szeretik egymást, így nem lehetett kérdés, hogy összekötik az életüket. A házasság után pedig gyermeket vállaltak, már nem kell sokat várnunk arra, hogy megszülessen a kisfiúk.

Szerelmük igazi gyümölcse, akit mindennél jobban várnak. Az anyaságnál pedig nincs természetesebb érzés, és Bogi nagyon hálás azért, hogy mindez fiatalon adatik meg számára, miközben boldog az élete. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Nemrég egy igazán varázslatos helyen jártak Petivel, és már most biztosak abban, hogy egy nap visszatérnek, nem is egyszer. Bogi egy igazán csinos, nyárias ruhát választott, ami egyúttal kényelmes is.

„@daalarnagarden elvarázsoltál minket teljesen! Szívből gratulálunk ehhez a gyönyörű, ízléses, romantikus, fenntartható, letisztult, otthonos helyhez, ahova reméljük még sokszor visszatérünk.” – írta a posztjában Bogi.

„A férjemmel és a kisfiúnkkal a hasamban elég hangulatos volt itt sétálgatni egy alkoholmentes Aperolt szürcsölgetve.” – folytatta a posztjában Bogi, akinek nagyon-nagyon jól áll a terhesség, szép édesanya.