Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Curtis és Vastag Csaba hatalmasat ment a Nyerő Páros döntőjében (videó)

Ilyen jó hangulatban még nem rendeztek döntőt a Nyerő Párosban, mivel két barát csapott össze egymással.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Voksán Virágék közvetlen a döntő előtt búcsúztak a Nyerő Párosban, és érdekes lett volna látni, mire képesek a végjátékban. Virág a legerősebb párosnak tartja magukat, így nem kizárt, hogy ott lettek volna a TOP-2-ben.

Drámai volt a verseny a három döntős páros között, majd jött a szavazás, ami részben nem várt eredményt hozott. Abban biztosak voltunk, hogy Curtisék kapják a legtöbb voksot, nagy összeggel mertünk volna fogadni erre, hiszen jobban is játszottak, mint Vastag Csaba és Domján Evelin. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az azonban már inkább volt meglepő, hogy Csaba és Evelin egyetlen egy voksot sem kapott a korábban kiesett párosok közül. Ez igencsak rosszul esett Evelinnek, aki nemigazán értette az okokat.

Curtisék teljesen megérdemelten nyertek, de Csabáék is büszkék lehetnek erre a második helyre, ami csak tovább erősítette a kapcsolatukat. Még mielőtt kihirdették volna a végeredményt, Csaba és Tamás gyűjthetett némi plusz pénzt kedveseik segítségével.

Végül a legnagyobb összegek nem kerültek elé, de így is nagyon jól szórakoztak. Sorra bukkantak fel a kisebb összegek, vagy ha épp egy nagyobb szám került elő, akkor rossz választ adtak, ám ez sem vette el a kedvüket.