Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Videón a Nyerő Páros drámai döntője

Sebestyén Balázs is csak elismerni tudta a párosok kitartását, mert valóban nagyon nagy munkát végeztek a Nyerő Páros döntőjében.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, lezajlott a Nyerő Páros döntője, melynek ideje alatt három páros csapott össze egymással. Három barát feszült egymásnak, és Vastag Csaba szerint ez így volt helyes, hiába voltak a legerősebbek Voksán Virágék.

Nagy volt a küzdelem a fináléban, melynek a végén csak egyvalaki nyerhetett. Curtisék lettek a befutók, akik rendkívül boldogok voltak emiatt, és nem mellesleg a rapper újabb műsort húzott be az RTL-nél, mert korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadát is megnyerte. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ez most egy teljesen más kihívás volt számára, viszont most ott lehetett mellette a párja. Másfél órán át keresztül küzdöttek, majd eljött az a pont, amikor már nem volt visszaút az egyik párosnak.

Jákli Mónika minden dicséretet megérdemel, elementáris erővel küzdött, ugyanakkor a teste nem bírta tovább. Boráros Gábor valószínűleg holnapig ott állt volna, bár jegyezzük meg, ő élsportoló, teljesen más adottságokkal.

Mónika azonnal elsírta magát, nehezen dolgozta fel a történteket, és Gáboron is látta, hogy mennyire csalódott. Végül megbékélt ezzel a harmadik hellyel, mert az is remek eredmény, büszke lehet.

Olvasd el ezt is: Vastag Csaba felesége szerint sokaknak nem volt szimpatikus a szerelmük