Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Curtis házat vásárolt, még kertésze is lesz

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis elárulta, megvásárolta élete első házát, hatalmas kerttel, aminek minőségéről egy kertész fog gondoskodni.

Curtis, aki időközben New Yorkba utazott koncertezni, Hajdú Péternek adott exkluzív interjút a Frizbi TV-ben. Többek között Majka is szóba került, miután már nem zenélnek együtt, és Curtis szintén saját zenekart alapított.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

A rapper élete sínre került, úgy érzi, hogy rendben vannak a dolgai, bár eddig is nagyon sikeres volt. A magánélete ugyancsak boldog, évek óta alkot egy párt Barnai Judittal, aki sportolóként tevékenykedik.

Curtis a Hajdúnak adott interjújában beszélt arról, hogy a magánélete már jó ideje stabil, és anyagilag is sokkal jobban áll. Ez pedig ugyancsak fontos tényező, már csak amiatt is, mert édesapa, és a fiánál nincs fontosabb számára.

Jelenleg ugyanott él, ahol eddig, viszont már megvásárolta élete első házát, amire nagyon büszke. „Maglódon fogok élni, közel a testvéremhez és édesanyámhoz és persze Újpesthez, hiszen csak tizenöt perc lesz autóval. Hatalmas kertem lesz, és persze kertészem is.” – idézte a rappert a 24.hu.

Ami pedig a szerelmét illeti, azt mondta, nem terveznek közös babát, „de ha jön, akkor jön.” A rapper tapasztalt édesapa, így ez sem okozna számára problémát, ám jelenleg nincs tervben, hogy közös gyermeket vállalnak. „Nem tervezünk gyereket, de ha jön, akkor jön.” – olvasható a Bors cikkében.