Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Így üzent New Yorkból Curtis

Fotó: Unsplash/Thomas Habr
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis nagyon élvezi az amerikai kiruccanást, ami mögött koncertek állnak, melyeket ő fogadni az odakint élő magyaroknak.

Az évtizedek alatt számos példát láthattunk arra, hogy a sztárok közül többen a tengerentúlon is felléptek. Többek között erre is van igény, hiszen sok magyar él odakint, akik nem látogatnak olyan gyakran haza.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Ennek is megvan a maga különlegessége, amikor egy magyar sztár például az Egyesült Államokban koncertezik. Sokan várják ezt a fajta lehetőséget, mert a magyar közösség szinte mindenhol jelen van.

Korábban Curtis is bejelentetés tett ezzel kapcsolatban, miszerint hamarosan az Egyesült Államokba utazik, de nem nyaralni. Kiderült, hogy koncerteket fog adni, miközben gőzerővel készül az együttesével.

Számos koncertet fog adni az együttesével a közelgő időszakban, ám most maximálisan az amerikai fellépésére koncentrál, az van most soron. Mint azt korábban láthattuk, a rapper megérkezett New Yorkba.

Ismét onnan üzent Curtis, és valószínűleg a koncertről is lesznek felvételek. Mindenki kíváncsi a bulira, a hangulatra, de már nem kell sokat várni arra, hogy a dalszövegíróként is sikeres zenész fellépjen.