Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Curtis már New Yorkban van

Fotó: Instagram/Michael Discenza
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Landolt Curtis gépe New Yorkban, már az USA legismertebb városában van, ahol hamarosan koncertet fog adni.

Curtis a hosszú évek alatt olyan pályafutást írt le a zeneiparban, mint csak kevesen. Az élet elvette tőle a sportolói karrierjét, de adott valamit helyette, és ezt nem sokan mondhatják el magukról, amiért hálás.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Rapperként és dalszövegíróként is feljutott a csúcsra, számos nagy produkció és koncert van mögötte. Jelenleg gőzerővel készül a saját zenekarával, így várhatóan egy rendkívül sűrű és izgalmas nyári szezonban lesz része.

Ezzel pedig egy újabb nagy álma válhat valóra, hiszen saját zenekara még nem volt ebben a formában. Élőben fognak zenélni, a rajongók pedig izgatottan várják a pillanatot, amikor is útnak indul a csapat.

Curtis jelenleg New Yorkban tartózkodik, mert hamarosan fellép az Egyesült Államokban. Szintén mérföldkő az életében az amerikai koncert, ráadásul egy nappal később már Daytonában lesz jelenése.

Pénteken New Yorkban lép fel a Set Loune Bar and Billiard névre keresztelt helyszínen. Szombaton pedig Daytonában fogja szórakoztatni a közönséget, amíg van egy kis ideje városnézésre a felhőkarcolók között.