Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Curtis Hajdú Péternek beszélt a Majkával való szétválásról

Fotó: Curtis (Széki Attila) és Majka (Majoros Péter, középen, b-j) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvő településen. MTI/Vasvári Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis volt Hajdú Péter legutóbbi vendége A Frizbi TV-ben, melynek ideje alatt természetesen Majka is szóba került.

Curtis, aki pár hónappal ezelőtt megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadát, jelenleg New Yorkban tartózkodik, mivel két amerikai helyszínen is fellép. Ez egy újabb jelentős mérföldkő a pályafutásában, és természetesen gőzerővel készül a koncertjeire.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Egy ideje mindenki tudhatja, Curtis saját zenekart alapított, és élőben fognak zenélni a helyszíneken. Karrierje egyik legnagyobb dobására készül, de időről időre még mindig téma a Majkával való szétválása.

Korábban együtt zenéltek, nemcsak duóként, hanem együttesben is. Hajdú Péter kíváncsi volt, mit gondol erről a rapper, magáról a szétválásról, hogyan élte azt meg, és milyen tervekkel készül.

„Szeretem a zenéjüket, amikor együtt zenéltek akkor is szerettem és külön-külön is szeretem őket! Sajnálom, hogy szétmentek!” – írta a posztjában Hajdú Péter azt követően, hogy Curtisszel beszélgetett a Frizbiben.

„Majka már egyedül is bizonyított, most felkészül Curtis. Méghozzá hamarosan élőben! A Frizbi következő vendége Széki Attila Curtis, aki kendőzetlenül beszél a múltjáról a jelenéről és a jövőjéről! Premier: péntek 19.00 a Frizbi TV YouTube csatornán!”