Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Curtis fellépett New Yorkban, rengeteg magyar rajongó vette körül (fotó)

Fotó: Unsplash/Johannes Hurtig
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

New Yorkban is sok olyan magyar él, akik imádják Curtis dalait, és most lehetőségük volt élőben hallani a rappert, anélkül, hogy haza kellett volna térniük.

Szokás mondani, a magyarok mindenhol ott vannak, és van ebben valami. Számos nagy eredmény fűződik a nevünkhöz, és nemcsak a sport területén, hanem például a zeneiparban, a számítástechnikában, a művészetben, és így tovább.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Hiába vagyunk kisebb ország a legnagyobbakhoz képest, a tudás és az akarat mindig mellettünk szól. Curtisben is megvan mindez, mert a nehéz időszakok ellenére sem adta fel, most pedig már ott tart, hogy megvásárolta az első házát.

Ez egy újabb mérföldkő az életében, akárcsak az, hogy New Yorkban léphetett fel. Remekül érzi magát az amerikai városban, ahol sokan voltak kíváncsiak a koncertjére, ám ezzel nincs vége a bulinak.

Curtis ugyanis utazik tovább, hogy Daytonában is nagy partit csináljon. Lehetséges, hogy lesznek ismerős arcok is a második bulin, akik New Yorkban élvezték a fellépést, mely a rapper számára is emlékezetes marad.

A fotó is árulkodó, sokan voltak kíváncsiak a rapperre, aki szintén nagyon élvezhette az eseményt, Az elégedett arcok mindent elmondanak, többen köszönetet mondtak a show-ért, ami valószínűleg nem az utolsó volt New Yorkban.