Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Curtis az egyik legnagyobb raplegenda szobra előtt tisztelgett az USA-ban

Fotó: Unsplash/Kit Suman
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis is nagyon nagyra tartja a legendás rappert, akivel nagyon fiatalon végeztek, noha szép karrier állt előtte.

Talán nem túlzást azt állítani, hogy a rap a 90-es években élte a fénykorát, és egyúttal a legveszélyesebb időszakról is beszélünk. Nem egy sztár vesztette életét abban az évtizedben, és nem mindenki természetes úton ment el.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A sors furcsa fintora, hogy a valaha volt két legnagyobb rapper is azokban az években estek áldozatául a történéseknek. 2Pac és Notorius B.I.G. is fiatalon ment el, akik a mai napig hiányoznak.

B.I.G. például mindössze 24 esztendős volt, amikor végeztek vele. 1997. március 9-én hunyt el, így a 25. születésnapját már nem élhette meg. 1992 és 1997 között viszont az egyik legnagyobb sztár volt, nemcsak rapben.

Kivételes tehetséggel bírt, és azóta sem született hasonló tehetség, karakter, személyiség. Bele sem gondolunk, hány új rapszámot adhatott volna ki, ha még mindig életben lenne, akárcsak a régi riválisa, 2Pac.

Curtis, aki egy ideje New Yorkban van, természetesen megnézte a legendás rapperről készült szobrot. A magyar rapper szintén sikeres, és nemrég elárulta, hogy megvásárolta az első házát, amiben kertész is fog dolgozni.