Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Curtis már bepakolt, elkapta az Eb-láz (videó)

A híres magyar rapper is izgatottan várja a közelgő magyar meccset, amit Svájc ellen vívunk meg az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Schäfer András (b) és Dibusz Dénes, a magyar válogatott tagjai a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 14-én. Másnap itt rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában a Magyarország - Svájc mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre többen és többen hangolnak a magyar mérkőzésre, többek között Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője is elhagyta emiatt Magyarországot. A helyszínen fog drukkolni a gyermekeivel, akiknek így különleges élményben lehet részük.

Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök sem akar lemaradni a Svájc elleni mérkőzésről, és minden bizonnyal a németek, valamint a skótok ellen is ott lesz Németországban, hogy a helyszínen szurkoljon. Rengeteg magyar szurkoló utazott el a helyszínre, és ez már önmagában nagy motiváció a csapatnak. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Curtis szintén rajongója a magyar válogatottnak, szorít nekik azért, hogy a lehető legjobban szerepeljenek. Nem egy meccsen volt már kint az RTL és a TV2 korábbi sztárja, és ez most sem lesz másképp. Reméljük, a világbajnokságon is ott leszünk, de most minden az Európa-bajnokságról szól.

Curtis stílusosan hangol, már be is pakolt, és mindent meg fog tenni azért, hogy sok ezer társával együtt beordítsa a labdát a svájciak kapujába, akikre nehéz feladat várhat. Marco Rossi egy feltüzelt csapatot fog pályára küldeni, akik komoly meglepetést okozhatnak.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.