Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Különleges ajándékot kapott Orbán Viktor az Európa-bajnokságra

A magyar miniszterelnök is izgatottan várja a közelgő mérkőzést, ugyanis szombaton a Marco Rossi válogatott is pályára lép.

...svg content...Fotó: Nagy Zsolt (j5), Botka Endre (j2) és a válogatott tagjai a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 14-én. Másnap itt rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában a Magyarország - Svájc mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi nagyon magabiztosan nyilatkozott a Svájc elleni meccs előtt, miközben a csoportban szereplő favorit Németország 5-1-re kiütötte Skóciát az első mérkőzésen. Ez csak újabb nyomást helyezhet Svájcra és Magyarországra, akik szombaton feszülnek egymásnak az Európa-bajnokságon.

Természetesen mindenki nagyon izgatott a meccs miatt, és tekintve azt, hogy milyen nehéz csoportba kerültünk, nem fér bele a vereség. Szoboszlaiék komoly meglepetésre készülnek, és Svájcnak joggal van oka tartania a csapatunktól, akik szintén nem vehetik félváról a mérkőzést, amire rengeteg magyar látogat ki. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz, aki megkezdte a hangolást az Európa-bajnokságra. Különleges ajándékot is kapott egy „focimaci” kíséretében, ami akár szerencsét is hozhat. A kormányfő teljesen reálisan értékelte a magyar válogatott esélyeit, és azt mondta, mind a három meccset megnyerhetjük, de el is veszíthetjük azokat, így fontos élesnek maradnia a csapatnak.

„TV Maci is a magyaroknak szurkol! Kezdődik a foci EB! Hajrá, Magyarország!” – írja az üzenetében Orbán Viktor, aki szintén a helyszínen figyeli majd az eseményeket, és együtt drukkol a sok honfitársával a kölni stadionban.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.