Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Csillagászati ajánlatot kaphatott Messi Szaúd-Arábiából

Fotó: MTI/AP/Nicolas Aguilera
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Lionel Messinek nyáron lejár a szerződése a PSG-vel, ez a tény pedig a szaúdiak figyelmét sem kerülte el.

A Mirror értesülései szerint Messi egy olyan csillagászati ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, mely állítólag még Ronaldo fizetését is meghaladná. Úgy tudni, a szaúd-arábiai Al-Hilal klub felajánlotta Lionel Messinek, hogy legyen „a világ legjobban fizetett játékosa”, és egy olyan ajánlatot tettek le elé, mely jóval meghaladja Cristiano Ronaldoét a rivális Al-Nassrnál.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Ronaldo a rijádi székhelyű Al-Nassr klubhoz igazolt, ahol éves szinten közel 200 millió eurót keres, amivel a világ legjobban fizetett játékosává vált. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezért a gigantikus összegért cserébe több szerződéses kötelezettséget is vállalnia kellett a klubbal.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint pedig Messi hamarosan csatlakozhat a közel-keleti labdarúgáshoz, mivel egyre bizonytalanabbnak tűnik Messi jövője a PSG-nél, és úgy tudni, hogy Sergio Ramos mellett az ő szerződésének tárgyalásait is felfüggesztették egy időre.

Messi mindenki meglepetésére 2021 nyarán jelentette be, hogy kétéves szerződést írt alá a PSG-vel, így szerződése rövidesen lejár, miközben a tárgyalások megrekedtek. A szerződéshosszabbítással kapcsolatos megbeszélések azonban nem Messi személye miatt, sokkal inkább az UEFA pénzügyi fair play-szabályainak betartására irányuló magatartás miatt szünetelnek.

Mindez azt jelenti, hogy ha Messi maradni akar a PSG-nél, úgy jóval csökkentenie kell bérköveteléseit, ugyanis csak ez tenné lehetővé, hogy a klub megfeleljen az UEFA financiális feltételeinek és elkerüljék a sport- és pénzügyi szankciókat.