Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Egy csaló plasztikai sebész megverte vendégét, aki kártérítést kért az elrontott szemműtét után

A videón hallható, ahogy a klinika tulajdonosa azt követeli az ügyféltől, hogy vonja vissza a hatóságoknak tett hivatalos panaszt a szemműtétje miatt.

Fotó: Unsplash/Olga Guryanova
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A cégnek egyébként nincs engedélye plasztikai műtétek végzésére a nemzeti üzleti regisztrációs platformon. A kelet-kínai rendőrség őrizetbe vette egy kozmetikai sebészeti klinika tulajdonosát, miután az internetre felkerült egy videó, amelyen az egyik vendégét veri és fenyegetőzik.

Az incidensre akkor került sor, amikor az ügyfél panaszt tett egy sikertelen szemműtét miatt a helyi piacfelügyeleti hatóságnál, és visszatérítést kért a kelet-kínai Santung tartományban, Csinanban található Xiyue kozmetikai sebészeti klinikától. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A videón a klinika csak Liu vezetéknévvel azonosított tulajdonosa és két alkalmazottja elrabolta az An vezetéknevű ügyfél mobiltelefonját, amikor látták, hogy a nő a rendőrséget hívja. Amikor An megpróbálta elhagyni az épületet, Liu megállította, és arra kényszerítette, hogy üljön le, és írjon alá egy megállapodást a vita rendezéséről.

„Miután aláírta a megállapodást, hívja fel a piaci hatóságot, hogy vonja vissza a panaszát. Csak miután befejezte a hatóságok hívását, akkor engedem el. Ha egy olyan szót is mondasz a piaci hatóságnak, ami nem tetszik nekem, pofon váglak, érted? A panaszod bajba sodort engem. Gondolod, hogy élve elengedlek Csinanból?”

A plasztikai sebészeti klinika tagadta, hogy elrontott volna egy szemműtétet, miután három embert letartóztattak, mert megvertek egy ügyfelet, aki kártérítést kért. A hatóságok a botrány napvilágra kerülése után elrendelték a klinika működésének leállítását.

A Tianyan nemzeti üzleti regisztrációs platform ellenőrzése kimutatta, hogy a Xiyue tevékenységi körébe nem tartozik bele a plasztikai sebészet, és nem rendelkezik egészségügyi intézményi engedéllyel sem – írja a South China Morning Post a Red Star News nyomán.

Júliusban egy hangcsoui orvosi kozmetikai klinikát arra köteleztek, hogy zárjon be és kártalanítsa egy online szépségipari influencer családját, aki egy elfuserált zsírleszívó műtét után meghalt. A 33 éves nőnél súlyos bőrfertőzés alakult ki, és két hónapig az intenzív osztályon feküdt, mielőtt meghalt.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.