Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,937 $

További Hírek

A magyar Lidl közölte, nem indítottak olyan nyereményjátékot, amelyben Dyson porszívót vagy Smeg vízforralót lehet nyerni.

Letartóztatása meghosszabbítását indítványozták annak a férfinak, aki internetes társkereső oldalakon megismert nőknek okozott kárt.

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt bűnhődhet az a pécsi férfi, aki számos népszerű tárgyat kínált eladásra, azonban nem rendelkezett az eszközökkel.

Egy hazai bank biztonsági ügyintézőjének adják ki magukat a csalók, akik egy nem létező tranzakciót próbálnak leállíttatni bankkártya adatok elkérésével és egy mobil applikáció telepíttetésével.

Vádat emeltek egy pécsi nővel szemben, aki egy sértettől nyelvvizsga felkészítés címén csalt ki pénzt.

Egy ládbesenyői nő online ismerkedett meg egy férfival, akivel fotókat is cseréltek, ám a nő később ezekkel zsarolta a férfit annak reményében, hogy ezzel pénzt tud kicsalni tőle.

Pénzmosás bűntette miatt emeltek vádat azzal az esztergomi férfival szemben, aki unokázós módszerekkel elcsent pénzt utalt át külföldre.

A videón hallható, ahogy a klinika tulajdonosa azt követeli az ügyféltől, hogy vonja vissza a hatóságoknak tett hivatalos panaszt a szemműtétje miatt.

Egy magyarországi pénzintézet feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen indult eljárás, miután a banki szakembereknek gyanús lett, hogy 2021. augusztus végén valaki – feltehetően álnéven – több millió forintért rendelt meg elektronikai eszközöket. A megrendelő 26 amerikai bankkártya adatait felhasználva budapesti csomagpontokra kért kézbesítést. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály nyomozói augusztus 31-én Erzsébetvárosban csomagátvétel […]

Jelentősen megnőtt Balatonalmádi környékén az unokázós csalók száma, akik időseket vernek át azzal, hogy szeretteik bajba kerültek, ezért utaljanak pénzt.