Dollár
385,51 Ft
Euró
393,14 Ft
Font
467,26 Ft
Bitcoin
24,107 $

Ügyvédnek, közjegyzőnek és nőgyógyásznak is kiadta magát egy 24 éves darányi férfi

A férfi egészen odáig ment, hogy egyszer orvosnak kiadva magát orvosi tevékenységet végzett, de egyszer ügyvédnek kiadva magát megjátszotta saját halálát, amivel 12 millió forintot kaszált.

Külföldi nyaraláson elhunyt egy férfi, egy csaló pedig halottkémnek kiadva magát próbálta lehúzni pénzzel a gyászoló anyát

Gyomorforgató történet következik egy gyászoló anyáról, aki még fel sem foghatta, hogy fia életét vesztette külföldön, egy csaló pedig tetézte a helyzetet és rémálommá változtatta a helyzetet.

700 ezer forintot csalt ki áldozatától, majd 10 milliót követelt azzal fenyegetőzve, hogy elrabolja lányát, őt pedig megöli

A 28 éves nyírbátori férfi egy rakodógépet kínált eladásra, az elutalt 700 ezer forinttal eltűnt, majd újra feltűnt, ám ekkor már gyilkossággal és emberrablással fenyegetőzve követelt 10 millió forintot az áldozattól.

Ezúttal Microsoft Teamsen támadnak az adathalász csalók

A Microsoft legnépszerűbb kommunikációs szolgáltatását vették célba hackerek.

Milliókat csalt ki áldozataiból a férfi, aki titkosügynöknek adta ki magát

Több tehetősebb embert is sikerült megtévesztenie meséjével.

További Hírek

Hamis nyereményjátékot indítottak a Lidl nevében, ne dőljön be az átverésnek!

A magyar Lidl közölte, nem indítottak olyan nyereményjátékot, amelyben Dyson porszívót vagy Smeg vízforralót lehet nyerni.

Több millió forintot tett zsebre a társkereső oldalakon ismerkedő férfi

Letartóztatása meghosszabbítását indítványozták annak a férfinak, aki internetes társkereső oldalakon megismert nőknek okozott kárt.

Rácsok mögé kerülhet a csaló, aki nem létező tárgyakat értékesített

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt bűnhődhet az a pécsi férfi, aki számos népszerű tárgyat kínált eladásra, azonban nem rendelkezett az eszközökkel.

Legyünk óvatosak – telefonos csalók banki adatokhoz próbálnak hozzájutni

Egy hazai bank biztonsági ügyintézőjének adják ki magukat a csalók, akik egy nem létező tranzakciót próbálnak leállíttatni bankkártya adatok elkérésével és egy mobil applikáció telepíttetésével.

Nyelvvizsga-felkészítést kínált egy áltanár, több százezer forintot csalt ki az óvatlan diáktól

Vádat emeltek egy pécsi nővel szemben, aki egy sértettől nyelvvizsga felkészítés címén csalt ki pénzt.

Másnak adta ki magát az interneten, fotókkal zsarolt ki pénzt áldozataiból

Egy ládbesenyői nő online ismerkedett meg egy férfival, akivel fotókat is cseréltek, ám a nő később ezekkel zsarolta a férfit annak reményében, hogy ezzel pénzt tud kicsalni tőle.

Több tízmillió forintot utaltak át idősek egy unokázós csalónak

Pénzmosás bűntette miatt emeltek vádat azzal az esztergomi férfival szemben, aki unokázós módszerekkel elcsent pénzt utalt át külföldre.

Egy csaló plasztikai sebész megverte vendégét, aki kártérítést kért az elrontott szemműtét után

A videón hallható, ahogy a klinika tulajdonosa azt követeli az ügyféltől, hogy vonja vissza a hatóságoknak tett hivatalos panaszt a szemműtétje miatt.

A Balatonnál is feltűntek az unokázós csalók

Jelentősen megnőtt Balatonalmádi környékén az unokázós csalók száma, akik időseket vernek át azzal, hogy szeretteik bajba kerültek, ezért utaljanak pénzt.