18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Külföldi nyaraláson elhunyt egy férfi, egy csaló pedig halottkémnek kiadva magát próbálta lehúzni pénzzel a gyászoló anyát

Gyomorforgató történet következik egy gyászoló anyáról, aki még fel sem foghatta, hogy fia életét vesztette külföldön, egy csaló pedig tetézte a helyzetet és rémálommá változtatta a helyzetet.

Fotó: Twenty20
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 24 éves leceisteri Denver Barfield május 16-án motorjával egy oszlopnak ütközött, melyen egy barátját, a szintén 24 éves Beth Thompsont vitte valahova, ám az ütközés olyan erejű volt, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették. A férfi egy világkörüli útra indult egy barátjával, s az eredeti tervek szerint még pár országba ellátogattak volna, mielőtt hazatértek volna az Egyesült Királyságba.

Nem sokkal azt követően azonban, hogy az anya értesült fia haláláról, egy ismeretlen személy gyomorforgató üzenetekkel kezdte el bombázni a gyászoló nőt WhatsAppon, s azt állította, hogy ő a vietnámi halottkém és 12 500 dollárt (4,5 millió forint) követelt tőle, hogy hazaszállítsák az elhunyt férfi holttestét. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az Independent jelentése szerint az ismeretlen személy ezt követően folyamatosan üzenetekkel bombázta a gyászoló anyát, sőt, rengeteg fotót küldött, melyen elhunyt fiának holtteste volt látható. Az ismeretlen zaklató folyamatosan azt kérdezgette, hogy a nő „mit akar a holttesttel”, arra sürgetve, hogy utalja el neki a követelt összeget, majd 50 üzenet és 3 nap eltelte után végül a rendőrség is reagált és közölték, egy átverésről van szó.

A gyászoló anyát természetesen nagyon megrázták az események, hiszen még ideje sem volt felfogni fia elvesztését, máris megtalálta egy csaló, aki a férfi halálán akart nyerészkedni. A nő rendkívül csalódott a brit hatóságokban, főként azért, mert a hatóságok nem nyújtottak támogatást a családnak, miután értesültek arról, hogy Vietnámban közúti balesetben életét vesztette egy brit állampolgár.

A brit külügyminisztérium végül péntek este megerősítette, a férfi holtteste már egy repülőgépen van, s szombaton érkezett meg a Heathrow repülőtérre. Az elhunyt férfi és egy barátja egy világkörüli utazás keretében utazott Vietnámba, majd eredeti terveik szerint onnan tovább utaztak volna Kambodzsába, Balira, majd Ausztráliába, mielőtt a férfi megkezdte volna a munkát júliusban az Egyesült Királyságban.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.