Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Szoboszlai Dominik ismét pályára lép a Liverpool színeiben, ezúttal a Crystal Palace otthonában az angol bajnokság 16. fordulójában.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 16. fordulót megelőzően a Liverpool mindössze 2 ponttal számol kevesebbet a listavezető Arsenalhoz képest. Van okuk a bizakodásra, mert a londoniak az idén is nagyon erős Aston Villához látogatnak.

18 óra 30 perctől csap össze a két együttes, addig a Liverpool már 13 óra 30 perckor pályára léphet. Az Aston Villa 32 pontos, így a Liverpool semmit sem bízhat a véletlenre, de egy ideje már jó formában vannak.

Szoboszlai a legutóbbi mérkőzésen betalált a Fulham ellen, és erre a Palace vendégeként is esély nyílhat. Nem lesz könnyű a szebb napokat is megélt hazai csapatnak, akik jelenleg csak a 14. helyről várhatják a folytatást.

A Manchester City sem mondhatja el magáról, hogy címvédőként dominálna, hiszen eddig csak 30 pontot gyűjtöttek, mindössze 3 ponttal többet, mint az ezer sebből vérző városi rivális Manchester United.

A Liverpool meccsét ezúttal is élőben közvetíti az egyik hazai sportcsatorna, a Spíler 1 13 óra 25 perctől. Érdeme lesz figyelni az eseményeket, mert ha nyer Klopp csapata, automatikusan átveszi a vezetést az Arsenal előtt.