Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Cristiano Ronaldónál betelt a pohár a pletykák miatt, levélben reagált

Fotó: Twitter/JuventusFC

Takács Petra

2021. augusztus 17. - 21:24

A közösségi oldal erejét használta ki, hogy az emberekhez szóljon, miután az elmúlt 24 órában több érdekes pletyka is megjelent róla.

Ronaldo jövője még mindig téma a sajtóban, erősen foglalkoztatja az embereket, hogy vajon hol folytatja tovább. A pletykák szerint a Juventus az eladását tervezi, ő pedig vissza akar térni a Real Madridhoz, de állítólag a Manchester Citynek is felajánlotta a szolgálatait, miközben Ancelotti tagadta, hogy vissza akarja vinni a spanyol fővárosba.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Sőt, a PSG is az opciói közé tartozhat, de csak jövőre, ha Mbappé elszerződik. A kontraktusa egy év múlva jár le a Juventusszal, és noha most úgy érezte, hogy reagálnia kell a hírekre, nem tett említést a jövőjéről, azt sem mondta, hogy Torinóban marad vagy sem.

„Aki ismer engem, az tudja, hogy mennyire koncentrált vagyok a munkámat illetően. Kevesebb beszéd, több tett – pályafutásom kezdete óta ez volt a mottóm. Ugyanakkor azok után, amiket mostanában mondtak és írtak rólam, ismertetnem kell az álláspontomat.”

Ronaldo kifejtette, magánemberként és játékosként is tiszteletlennek tartja, hogy komoly hírverést csinálnak a nevét felhasználva bizonyos pletykákkal, miközben egyéb más klubokat említenek meg. Tisztázta, miszerint a Real Madridnál már történelmet írt, a rekordok ott vannak a neve mellett, kezdve a bajnoki címekkel és a többi trófeával.

Hangsúlyozta, ezek mind ott vannak a Bernabeo Stadion múzeumában, és a klub szurkolóinak fejében. Emellett többszörösen kiemelte, hogy milyen nagy tisztelettel és szeretettel volt a klub felé abban a majdnem tíz esztendőben ott játszott, és ez olyasvalami, ami azóta sem változott, és nem is fog.

„Azon túl, amit elértem, emlékszem abban a kilenc évben, hogy milyen mély szeretet és tisztelet fűzött a “merengue aficiónhoz”, olyan szeretet és tisztelet, amelyet a mai napig őrzök, és amelyet mindig is nagyra forgok tartani. Tudom, hogy az igazi Real Madrid-szurkolók továbbra is a szívükben fognak hordozni engem, és én is őket az enyémben.” – folytatta Ronaldo, aki természetesen mindig tisztában van azzal, hogy miket ír róla a sajtó, milyen pletykák jelennek meg a jövőjével kapcsolatban, de eddig szinte mindig hallgatott, és hiányolja, hogy senki sem törődött azzal, hogy kiderítse a tényleges igazságot.

„Most megtöröm a hallgatásomat, hogy elmondjam, nem engedhetem, hogy az emberek tovább játszadozzanak a nevemmel. Továbbra is a karrieremre és a munkámra koncentrálok, elkötelezett és felkészült vagyok minden kihívásra, amellyel szembe kell néznem. Mi minden van még? Minden más csak duma.”