Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Cristiano Ronaldo az edzéseken is félelmetesen jól rúgja a szabadokat (videó)

Cristiano Ronaldo gyerekkora óta gyakorolja a szabadrúgásokat, és ez Szaúd-Arábiában sincs másképp, sok időt tölt el ezzel.

Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo rendkívül tudatos, már gyerekkorában is az volt, mert tudta jól, a tehetsége önmagában nem elegendő. Sok más kiváló játékossal ellentétben több mint komolyan vette az edzéseket, és ez közel 40 évesen sem változott. Általában elsőként érkezik az edzésekre, majd utolsóként távozik a gyakorlásai miatt.

Közben sorra rúgja a gólokat Szaúd-Arábiában, nem enged a kísértésnek, hogy hátradőljön, hiába kap vagyonokat. Újabb és újabb rekordokat akar megdönteni, komoly céljai vannak, és esze ágában nincs visszavonulni. Legutóbb büntetőből volt eredményes a bajnokiján, így ott folytatja, ahol azt abbahagyta. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Nem látni rajta igazán az idő múlását, és izgatottan készül az Európa-bajnokságra, amit újra megnyerhet Portugáliával. Azzal egy újabb rekordot állítana fel, miközben az sem zárható ki, hogy ott lesz a következő világbajnokságon. Apró jel sincs arra vonatkozólag, hogy az elkövetkezendő években befejezné a pályafutását.

Külsőleg is rendkívüli formának örvend, sokan dicsérik, és mint mindig, plusz gyakorlatokat is végez. Odahaza is napi rendszerességgel edz, nemcsak az edzőközpontban. Miután Szaúd-Arábiában kifogástalan az időjárás, Ronaldo kényelmesen gyakorolhatja a szabadrúgásokat, és közben magába szívja a pozitív energiákat.

Most is hasonlóan tett, és mint az általában lenni szokott, veszélyes a szabadrúgásoknál. Ez a videós anyag is csak azt bizonyítja, hogy Ronaldo rendkívül komolyan veszi a munkáját, a futballt, és mindent, ami ehhez tartozik. Még mindig ugyanúgy tud örülni egy jól eltalált lövésnek, mint annak idején a Sportingban fiatalként.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.