Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Négy volt manchesteri csapattársát hívta meg Szaúd-Arábiába Cristiano Ronaldo

Rijád, 2023. január 3. Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagot bemutatják az an-Nászr szaúd-arábiai labdarúgóklub új játékosaként Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerzõdött. MTI/AP/Amr Nabil
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo négy egykori manchesteri csapattársát is meghívta értesülések szerint Portugáliába vagy Szaúd-Arábiába, hogy rendesen el tudjon tőlük búcsúzni.

Előzmény:

 

Cristiano Ronaldo szerződését még novemberben bontotta fel a United, miután egy tévéinterjúban a klubot és Erik ten Hag menedzsert is kritizálta. Nem járt azonban rosszul, mert busás szerződést írt alá a szaúdi Al-Nasszr csapatával, mivel azonban mindez a katari világbajnokság alatt derült ki, nem tudott elbúcsúzni csapattársaitól.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

A The Sun értesülései szerint Ronaldo négy volt csapattársát – Bruno Fernandest, Casemirót, Raphael Varane-t és Harry Maguire-t – is megkereste, hogy nyárra összeröffenést szervezzen. A bulvárlap szerint a sztárjátékos Portugáliában épülő villájába hívta meg őket, de azt is belengette, hogy elmehetnének megnézni őt Szaúd-Arábiában játszani.

Egy, a csapatnál dolgozó, névtelenséget kérő forrás azt mondta a lapnak: „Van még pár srác, aki nagyon is tiszteli Ronnyt és szomorú amiatt, ahogy az ügy lezárult, el se tudtak tőle köszönni. A csapat WhatsApp csoportjaiból már kilépett, de megígérte, hogy pár emberrel tartja majd a kapcsolatot, meg is hívta őket az új lisszaboni helyére és Szaúd-Arábiába egy meccsére.”

Mindeközben az Al-Nasszr menedzsere, Rudi Garcia egy sajtótájékoztatón arról beszélt, nem hiszi, hogy náluk fogja Ronaldo szögre akasztani a stoplist, hanem Európában: „Cristiano Ronaldo egy pozitív vétel volt, mert segít széthúzni a védelmet. A világ egyik legjobb játékosa. Nem az Al-Nasszrnél fog visszavonulni, vissza fog menni Európába.”