Nők milliói őrültek meg Ronaldo félmeztelen gólöröme láttán (képek)

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 30. - 10:30

Cristiano Ronaldo sok millió nőt tehetett boldoggá a legutóbbi gólörömével, egyúttal prezentálván azt is, hogy milyen jó formában van.

Könnyen lehet, hogy a Manchester United megfogta Isten lábát Ronaldo visszatérésével, aki 36 évesen is a világ egyik legjobbja. Bárki aki kételkedett ebben, csak meg kell nézni a statisztikákat, egyelőre nagyot megy a portugál klasszis az Old Traffordon.

A korábbi hírek szerint Ronaldo akár 40 éves koráig is a United játékosa lehet, és az a terve, hogy Angliában vonul vissza, tehát már nem kezdene amerikai karrierbe, és nem is térne vissza Portugáliába.

Jelenleg nagyon megy neki a szekér, szerda este ismét egy rendkívül fontos gólt szerzett az utolsó percekben. A United meglepő vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén, és sokáig úgy tűnt, a folytatás sem lesz szebb.

A csapattársak is észrevették a problémákat Messi, Neymar és Mbappé között

Az első félidőben a Villarreal több gólt is rúghatott volna, ám nem használták ki a helyzeteket, De Gea klasszis módon védett. Hiába szerezték meg a vezetést a spanyolok, az angolok bombagóllal egyenlítettek, és addig meneteltek, amíg Ronaldo be nem talált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.