Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Copa América: Messi is gólt lőtt, ott vannak a döntőben

Lionel Messi is gólt lőtt Kanada ellen, amivel bejutottak a Copa América döntőjébe, karnyújtásnyira vannak az újabb nagy sikertől.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Brazília ideje korán búcsúzott a nagy tornától, ami egyfajta hangolás a világbajnokságra. Sok mindenen kell változtatnia a válogatottnak, hogy erősek legyenek a vb-re, mert jelenleg távol vannak attól, hogy esélyesnek mondhassák magukat. Hiába az erősebb keret, valami nem akar működik a csapaton belül, és talán új szövetségi kapitányra lenne szükség.

Miközben Spanyolország bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe, Argentína is megtette ugyanezt a Copa Américán Kanada ellen. Nem vehették félvállról a meccset, mert a kanadai válogatott eddig rendre meglepetést okozott, és nagyon akarták a döntős szereplést, ám hiába, elbuktak a finálé kapujában. Soron kívül Irány strandolni, 34°C is lehet hétfőn

Álvarez szerezte meg a vezetést a 22. percben, majd a második félidő legelején Messi köszönt be. Kanada még csak szépíteni sem tudott, így már csak az kérdés, hogy Uruguay és Kolumbia közül ki lesz az argentin válogatott ellenfele a döntőben. A másik elődöntőt holnap kora hajnalban rendezik meg, ami izgalmasnak ígérkezik.

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.