Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Copa América: videón Brazília drámai búcsúja

A brazil válogatott komoly csalódást okozott az idei Copa Américán, miután már a negyeddöntőben kiestek.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Brazília máris búcsúzott a Copa América küzdelmeitől, de ez senki számára nem okozhatott meglepetést, látván azt, hogyan játszott a csapat a csoportmeccseken. Sok kritikát kaptak, és erősen benne volt a levegőben egy korai kiesés, ami meg is történt.

Brazíliától mindig győzelmet várnak, ám ezúttal még csak az elődöntőbe sem tudtak bejutni. Igen komoly változásokra van szükség a világbajnokságig, ahol várhatóan nehezebb dolguk lesz. Nevekre megvan a csapat, viszont hiányzik a hatékony és gólerős játék, illetve a védekezéssel is gondok adódtak. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Mindkét oldalon voltak nagyobb helyzetek, ráadásul a brazil csapat a 74. perctől emberelőnyben játszhatott Nández kiállítása után. Ez sem volt elegendő ahhoz, hogy legalább egy gólt begyötörjenek, majd jött a büntetőpárbaj, melynek ideje alatt kétszer is hibáztak, addig Uruguay csak egyszer.

Az elődöntőben Argentína Kanada ellen fog játszani, ami csak papíron tűnhet sima meccsnek, mivel a kanadai válogatott eddig igen komoly meglepetést okoz a tornán. A másik oldalon pedig Uruguay és Kolumbia csap össze, ami akár döntő is lehetne.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.